30 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen: Validebağ Korusu'nu şehir parkına dönüştüreceğiz!

Hilmi Türkmen: Validebağ Korusu'nu şehir parkına dönüştüreceğiz!

Üsküdar’ da, AK Parti’den Belediye Başkanlığı için yarışan Hilmi Türkmen, ilçe sakinlerine çam fidanı dağıttı. Seçmenlerden oy isteyen Türkmen, Üsküdar için ‘Çılgın Proje’sini de açıkladı...




Üsküdar’da, AK Parti’den Belediye Başkanlığı için yarışan Hilmi Türkmen, ilçe sakinlerine çam fidanı dağıttı. Seçmenlerden oy isteyen Türkmen, Üsküdar için ‘Çılgın Proje’sini de açıkladı.


Üsküdar Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Türkmen, seçimi kazanması halinde ilçe için hayalindeki ‘Çılgın Proje’yi de açıkladı. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın yanı sıra, Ak Parti Kadın Kolları ile birlikte parti teşkilatına mensup üyeler ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı fidan dağıtımında konuşan Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, “Bugün Üsküdar için bir bayram. Bugün İstanbul için bir bayram. Çünkü biz bugün, her zaman olduğu gibi, yeşilimizle, temiz havamızla, suyumuzla elbette ki kıymetli Üsküdarlılarımızla birlikteyiz. Sizlerin karşısındayız. Üsküdar’da 10 yılda 500 bin ağaç diktik. Üsküdar’da 2004 yılında kişi başına düşen yeşil alan 3.8 metrekareydi, bugün 7.,8 metrekare oldu bu 10 yılda. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Üsküdar’da kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye çıkarıyoruz. Hayırlı olsun. Bizim için fidan aşktır, fidan sevdadır, fidan sevgidir, fidan çocuktur, fidan gelecektir, fidan mutluluktur. Bizim için fidan Üsküdar’dır” şeklinde konuştu.


Üsküdar için planlarını aktaran Türkmen, ilçe için hayalini kurduğu ‘Çılgın Proje’sini de açıklayarak, “Sevgili Üsküdarlılar, önümüzdeki dönem çılgın projemiz var. İnşallah Validebağ Korumuzda 10 bin tane ağaç dikiyoruz. Üsküdar’a 354 dönüm alandaki Validebağ Korumuzu bir Şehir Parkı, bir bölge parkı yapıyoruz. Yeşil alanları ile, çocuk parkı ile, seyir terasları ile göletleri ile ve muazzam bir açık alan amfitiyatrosu ile yalnızca Üsküdar’a değil, İstanbul’umuza, hatta ülkemize güzel bir forum kazandıracağız” dedi.




Doğu Rehberi


Geri Dön