27 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 



Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen önceki gün, ilçede gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katıldı. Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre; programda açıklama yapan Türkmen kentsel dönüşümde büyük adım atıldığını dile getirdi. Türkmen açıklamasında, Rantsal dönüşüm diyerek Milletin kafasını karıştıranlar bugün burada yoklar. Kentsel dönüşümde büyük mesafeler katettiğimiz için bu sesler kesildi"

2017-2018 yıllarında Çamlıca Camisi bölgesinde 180 bin metrekarelik alanda dönüşüm çalışmaların başladığını dile getiren  Türkmen, "Bu dönüşümün ilk etabı olan 504 konutluk, 147 iş yeri olan bölümün inşası tamamlandı, inşallah ağustos ayında hak sahiplerine teslim ediyoruz. Yine bu dönüşüm alanının 2. ve 3. etaplarının da ihaleleri, yer teslimleri yapıldı, inşallah hızlıca bu inşaat süreci de tamamlandıktan sonra hemşehrilerimizi yine aynı bölgede evlerine taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Hilmi Türkmen den kentsel dönüşüm tepkisi!

Vatandaşlara verilen sözlerin yerine getirdiğini belirten Türkmen "Ne yazık ki özellikle seçim sürecinde milletin kafasını karıştıran 'Rantsal dönüşüm, burayı hemşehrilerine peşkeş çekecek' diyenlerin, sadece milletvekillerini değil, genel başkanlarını, büyükşehir belediye başkan adaylarını seçim sürecinde buraya defalarca getirerek milletimizin kafasını karıştıranların hiçbirisi bugün burada yok." dedi 

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!


Geri Dön