03 / 05 / 2024

Hilton Romanya'da ikinci otelini açtı

Hilton Romanya'da ikinci otelini açtı

Hilton Otelleri, Hilton Sibiu'nun açılışıyla Romanya'da ikinci oteline kavuştu. Hilton Otelleri'nden yapılan yazılı açıklamada otelin açıldığı Sibiu kenti aynı zamanda Avrupa'nın 2007 kültür başkenti seçildiği vurgulandı



Açıklamada görüşlerine yer verilen Hilton Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent: "Hilton Sibiu Bükreş'teki Hilton Athenee Palace'dan sonra Romanya'da portföyümüze kattığımız ikinci otelimiz ve bundan dolayı da çok mutluyuz 1997'den beri faaliyet gösterdiğimiz Romanya'da böylesine büyük bir oteli daha grubumuza kattığımız için çok memnunuz. Uluslararası ve yerli turistleri Hilton'un meşhur misafirperverliği ile ağırlamak için bekliyoruz" sözleriyle Hilton Sibiu Oteli'nin Romanya'nın gelişimine ve turizmine sağlayacağı katkıların altını çizdi.
Açıklamada "Hilton Sibiu, şehrin güzelliğiyle ünlü Dumbrava ormanına bakan 115 oda ve 20 lüks süitle hizmet verecek. Hilton Sibiu pek çok lezzeti bir arada bulunduran restoranıyla da akşam yemeklerinde yerel Romanya mutfağından ünlü Fransız mutfağına, popüler yemeklerden uluslararası yemeklere kadar pek çok farklı alternatifiyle misafirlerine bir gurme deneyimi sunacak" denildi.

Hilton Sibiu'da ayrıca 1500 metrekare spa tesisi ve toplam 13 bakım odası, kapalı yüzme havuzu, Roma hamamı ve banyosu, Fin hamamı ve sauna, kuru hidroterapi alanı, Precor jimnastik ve fitness merkezi bulunuyor. Hilton, Sibiu atağından sonra, uluslararası otel markalarının şu anda çok az sayıda bulunduğu Romanya'nın diğer önemli merkezlerinden Braşov, Timişoara, Köstence ve Cluj gibi bölgelerde de yeni Hilton Otelleri açmak için çalışmalar yürütüyor.
Referans


Geri Dön