28 / 04 / 2024

Hilton, Rusya'da 2014'e kadar 5 otel açacak!

Hilton, Rusya'da 2014'e kadar 5 otel açacak!

Dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton'un Rusya'da 2014 yılına kadar 5 otel açılması konusunda anlaşma imzaladığı bildirildi



Hilton Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Genel Müdürü Vladimir İlyiçev Rus haber ajansı RİA Novosti'ye yaptığı açıklamada, "Bu yılın üçüncü çeyreğinde Novosibirsk kentinde ve Gelendjik'te 2 otel açmayı planlıyoruz" dedi.

Rusya'nın sayfiye kenti Soçi'de 2012 yılına kadar 2 adet "Hilton Garden Inn" oteli açmayı planladıklarını ifade eden İlyiçev, Rusya'nın Perm kentinde de 2013 yılına kadar 224 odalı bir otel açmayı planladıklarını kaydetti.

İlyiçev, yatırımcılarla yapılan görüşmelerin başarılı olması halinde Rusya'daki Hilton oteller zincirinin daha da genişleyebileceğini belirtti.

Moskova ve Perm kentinde şu anda faal halde 2 otele sahip olan Hilton'un 81 ülkede 3 bin 500 otellik zinciri bulunuyor.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Hilton'un Rusya planları büyüyor
Dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton'un Rusya'da 2014 yılına kadar beş otel açılması konusunda anlaşma imzaladığı bildirildi. Hilton Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Genel Müdürü Vladimir İlyiçev Rus haber ajansı RİA Novosti'ye yaptığı açıklamada, şimdilik 5 otel ile sınırlı olan yatırım planının yatırımcılarla yapılan görüşmelerin başarılı olması halinde daha da genişleyebileceğini belirtti.

Beş otelle ilgili yatırım hedefleri hakkında konuşan İlyiçev, bu yılın üçüncü çeyreğinde Novosibirsk kentinde ve Gelendjik'te iki otel açmayı planladıklarını belirterek, "Rusya'nın sayfiye kenti Soçi'de 2012 yılına kadar iki adet `Hilton Garden Inn' oteli açmayı hedefliyoruz. Perm kentinde ise 2013 yılına kadar 224 odalı bir otel düşünüyoruz" dedi.  Moskova ve Perm kentinde şu anda faal halde iki otele sahip olan Hilton'un 81 ülkede 3 bin 500 otellik zinciri bulunuyor.
Milliyet


Geri Dön