22 / 05 / 2024

Hisse senedi almak isteyenler dikkat! Kripto fenomenindan flaş uyarı geldi!

Hisse senedi almak isteyenler dikkat! Kripto fenomenindan flaş uyarı geldi!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Pazardan domates alırken ezik, çürük var mı diye tek tek bakıyorsun, hisse senedi alırken de aynısı yapmak zorundasın" dedi.



Borsa İstanbul'da sert rüzgarlar eserken, BIST 100 endeksi yine rekor seviyeleri gördü. Endeks gün ortasında 10.132,88 puana kadar çıkarak en yüksek seviyelere ulaştı. Bankacılık endeksi kazandırırken, spor endeksi ise kaybettirdi.

Borsa İstanbul'un rekor kırmasının ardından pek çok kişi de hisse senedi yatırımları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Kripto fenomeni Murat Ali Calman da resmi X hesabı https://twitter.com/calmanmuratali üzerinden hisse senedi almak isteyenler için bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımında "Ev alırken çevrendeki müteahhite, emlakçı, tapuda çalışan birine, belediyedeki eşine dostuna soruyorsun. Otomobil alırken ekspertize sokuyorsun. Pazardan domates alırken ezik, çürük var mı diye tek tek bakıyorsun. Hisse senedi alırken de aynısı yapmak zorundasın" ifadelerini kullandı. 


Murat Ali Calman'ın paylaşımı şu şekilde:


Ev alırken çevrendeki müteahhite, emlakçı, tapuda çalışan birine, belediyedeki eşine dostuna soruyorsun 

Otomobil alırken ekspertize sokuyorsun

Pazardan domates alırken ezik, çürük var mı diye tek tek bakıyorsun 

Hisse senedi alırken de aynısı yapmak zorundasın

Murat Ali Calman'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Fahiş kira artışlarına ceza! Ev sahipleri ve emlakçılar aman dikkat!

Gamador Parla  Ankara  resmen başlıyor! Ankara'ya 710 konutluk yeni proje geliyor!

Konut kredisi faizlerinde son durum! İşte 1 milyon TL'nin banka banka hesaplama tablosu 1 Mayıs 2024!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön