10 / 09 / 2024

Historia AVM 16 Ocak'ta birinci yılını kutlayacak

Historia AVM 16 Ocak'ta birinci yılını kutlayacak

Historia Fatih Alışveriş  ve Yaşam Merkezi, 16 Ocak 2010 Cumartesi günü birinci yılını, çok özel etkinliklerle kutlayacak



Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yapacağı kutlama programında; Frigya, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait toplam 110 parça kıyafetin sergileneceği “Anadolu Medeniyetleri Defilesi”, Mehteran Gösterileri ve Yusuf Güney konseri yer alacak. Ayrıca, 1.Yıl anısına düzenlenen hediye çekilişinde 2010 model Mercedes marka otomobil kazanan Türkmenistan uyruklu uluslararası gazeteci Hanguli Gulinov da bu anlamlı günde anahtarını törenle teslim alacak.

2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'un Tarihi yarımadası üzerinde yer alan tek alışveriş ve yaşam merkezi Historia Fatih, 1. Yılını, ziyaretçileri ve özel davetlileri ile birlikte kutlayacak. 16 Ocak 2010 Cumartesi günü, alışveriş merkezinin giriş katında düzenlenecek kutlama etkinlikleri canlı müzik performansı ile başlayacak. Tarih ve Modayı buluşturan “Anadolu Medeniyetleri” isimli defilenin ardından, 1. Yıl pastası kesilecek ve çekiliş talihlilerine armağanları verilecek. Çocuklara yönelik tiyatro gösterisi ve eğlenceli aktivitelerin de olduğu kutluma programının finalinde ise sevilen sanatçı Yusuf Güney sahne alacak.


1.Yıl  özel çekilişinde büyük ödülün sahibi, uluslararası bir gazeteci oldu!


Historia Fatih Alışveriş  ve Yaşam Merkezi'nin 1.Yılı anısına düzenlenen çekilişte, Türkmenistan uyruklu uluslararası gazeteci Hanguli Gulinov, son model Mercedes marka otomobil kazandı. Bugüne kadar farklı ülkelerde gazetecilik yapan, kendisine ait kitapları olan ve ülkesinde en çok okunanlar listesinde adı geçen Gulinov, 6 yaşındaki oğlunun şansına katıldığı çekilişte büyük ödülün sahibi oldu. Gulinov ve diğer çekiliş talihlileri ödüllerini 16 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek kutlama etkinlikleri sırasında alacak.


Tarih, Kültür ve Moda, “Anadolu Medeniyetleri Defilesi”nde buluşuyor…


Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan toplam 110 parçalık koleksiyonun, Ferhan Aral'ın kareografisiyle podyuma taşınacağı “Anadolu Medeniyetleri Defilesi”, 1. Yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul'da ilk defa Historia Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile buluşacak. Tarih ve modayı bir araya getiren bu çok özel defile; Kral Midas'ın ülkesi Frigya dönemine ait kıyafetleri içeren “Frigya Esintileri”, Osmanlı döneminin motiflerini taşıyan “Muhteşem Osmanlı” ve Cumhuriyet'in ilk yıllarına ait kıyafetlerin sergilendiği “Atatürkiye” bölümlerinden oluşuyor. Sürpriz tiyatral şovlara sahne olacak Anadolu Medeniyetleri Defilesi sırasında Mehteran Takımı da özel bir gösteri sergileyecek. 

Kutlama programının finalinde ise Yusuf Güney sahne alacak. Sevilen sanatçı bu anlamlı günde, en popüler şarkılarını, Historia ziyaretçileri için seslendirecek. 


Geri Dön