28 / 04 / 2024

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

Dalgalı seyrini sürdüren kripto paraların son durumunun ne olacağı yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki son günlerde sert düşüş yaşayan kripto paralar toparlanabilecek mi? Kripto yatırımcıları nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...



Kripto paralarda yaşanan sert dalgalanmaların ardından kripto para piyasasında 1 trilyon dolarlık bir gerileme gözlemlendi. Yaşanan gelişmelere rağmen yatırımcılar kripto paradan vazgeçmiyor. Hızlı çıkışlarla adından sıkça söz ettiren kripto paralar son zamanlarda ise sert düşüşleriyle gündeme geliyor. Bitcoin, aralık 2020 tarihinden bu yana en düşük seviyeyi görerek, 20 bin doların altını gürdü. Ethereum ise bin doların altına geriledi.

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

Kripto paralara ilişkin konuşan Beykent Üniversitesi Rektörü Murat Ferman, "Kripto paralar hızlı koştu. Bu koşuya katılanlara keyifli anlar yaşattı. Sanal alemde de olsa ki zaten kendisi de sanal dijital ortamda büyük kazançlar sağladı. Ama netice itibariyle artık daha gerçekçi bir perspektiften değerlendirme zamanının geldiği konusunda herhalde hiç şüphe yok" dedi.

Milyonlarca yatırımcısı bulunan kripto paraların güncel piyasa büyüklüğü yaklaşık 900 milyar dolar. Ancak son iki ayda yaşadığı sert düşüşle bu ekosistem 1 trilyon dolar kaybetti. Kripto para piyasasında ilk 10'da olan Luna'nın sıfırlanmasıyla milyonlarca insan, milyarlarca dolar parasından oldu. Peki kripto paralarda düşüş devam edecek mi? Kripto para yatısımcısı nelere dikkat etmeli İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön