27 / 04 / 2024

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.



Geliştirilebilirlik, şeffaf maliyet, pratik çözümler yaratmaları, hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajları tiny house’lara ilgiyi arttırıyor. 

Modern dünyanın koşturmacası, hız odaklı yaşamlar, şehirlerin kaosu, pandeminin etkileri, iş dünyasının kargaşası… Her geçen gün daha fazla insan, bunlardan kurtulmanın yolunu doğayla baş başa kalmakta arıyor. Turizm yatırımcıları da müşterilerine bu imkânı sunmak için doğayla bütünleşmiş tiny tesisler kuruyor. Turizmcilere ve arsa yatırımcılarına hem ekonomik hem doğa dostu yatırım şansı tanıyan tiny tesisler; birkaç senede tamamlanan geleneksel yapılara göre 45 günde hayata geçirilerek, zaman ve maliyet açısından kazanç sağlıyor. İstenilirse şeffaf maliyetleri, genişletilebilmeleri, pratik çözümler yaratmaları, taşınabilmeleri, çoğu araziye uygun olmaları gibi birçok avantajları bulunuyor. 

13 TİNY KONAKLAMA TESİSİ

Türkiye'nin önde gelen tiny house markası Mooble House mimarlar, endüstri ürünleri tasarımcıları, elektrik, inşaat ve mekanik mühendislerinden oluşan multidisipliner bir ekip tarafından tasarlanıp fabrikada üretilen kaliteli ürünleriyle konaklama sektöründe fark yaratıyor. 

Mooble House ürünleri uzun ömürlü, kullanıcı memnuniyeti yüksek olmaları ve garantili olması nedeniyle yatırımcılardan yoğun talep görüyor. Mooble House ürünleriyle Türkiye’nin farklı bölgelerinde kurulan 13 tiny konaklama ve tatil tesisi bulunuyor. 

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

TİNY HOUSE ÜRÜNLERİ YURT DIŞINDA DA İLGİ GÖRÜYOR 

İtalya Procida Ada’sındaki Procida Camp&Resort tesisine eklenen 5 adet Mooble House ürünü, otel müşterilerine tiny house deneyimini yaşama fırsatı sunuyor. 

İnşaat maliyeti, süresi ve operasyonel zorluklar tiny house ile sıfıra indiriliyor. O2 Avrupa Tip Onay belgeli, plakalı, karayolları standartlarında ve ruhsatlı araç statüsünde üretilen tiny house’lar, istenilirse farklı lokasyonlara taşınabiliyor. Satış sonrası servis hizmetiyle de yatırımcının ihtiyaçlarına cevap veren Mooble House’un tiny house’ları restoran, kafe, büfe, şube, mağaza, yurt, satış ofisi olarak da kullanılabiliyor. 

Avrupa’nın en büyük tiny house üretim kapasitesine sahip markaları arasında yer alan Mooble House ürünleri, Hollanda’dan İngiltere’ye; 8 farklı ülkedeki satış noktalarında kullanıcı ve yatırımcılarla buluşuyor. 

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

AR-GE ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR

Tiny house üretiminin sadece ülkemizde değil, yurtdışında da dikkat çekici aktörlerinden biri olduklarını söyleyen Mooble House CEO’su Müge Şimşek, “Modüler yapı sisteminin ülkemizdeki savunuculuğunu yürütmekten mutluyuz. Mooble House, modüler olarak üretilen araç sınıfındaki ürünümüz. İnsanı, doğanın iyileştirici gücüyle buluşturmanın aracı olan Mooble House’un lansmanını 2019'da yaptık. Ürettiğimiz tiny house’lar hem işletme yatırımcılarına hem de konaklayan misafirlere özel bir deneyim sunuyor. Turizm alışkanlıklarının pandemiyle beraber değiştiği ve değişmeye devam ettiği bu dönemde, kullanıcılarımız Mooble House ürünleriyle doğayı deneyimleme imkânı yakalıyor. Mooble House olarak ilk prototipimizi ürettiğimiz günden beri malzemelerimizi geliştirmek için AR-GE çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Doğada sürdürülebilir, akıllı ve verimli bir turizm sektörü mümkün. Mooble House ürünleri gerek üretiminde kullanılan malzemeler gerek üretim teknolojisi gerek yatırımcıya sağladığı çeşitli faydalarla fark yaratıyor. Ürünlerimiz; Avrupa standartlarında olmaları, karayolları regülasyonlarına uygunlukları, endüstri prensipleriyle fabrika ortamında yüksek hacimli ve stoklu üretilmeleri gibi özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor’’ diyor.

TOKİ'den iki şehre 1.487 yeni konut geliyor!

CHP Milletvekili Gürer: 'Yabancılar konutu bıraktı, faiz peşine düştü!


Geri Dön