02 / 05 / 2024

Hollywood ünlüleri okyanusa nazır bu evlerde yaşıyor!

Hollywood ünlüleri okyanusa nazır bu evlerde yaşıyor!

Heidi Klum, Halle Berry, Cindy Crawford, Leonardo Di Caprio, Pierce Brosnan, Rod Stewart, George Clooney ve Ricky Martin gibi ünlüler, okyanus manzaralı bu evlerde yaşıyorlar... İşte ünlülerin evleri...



Hollywood'un ünlü yıldızı Coureney Cox, Malibu'daki muhteşem evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı. 1950 yılında inşa edlen bu binanın dört bir yanından okyanus görünüyor. Cox, evi satın aldıktan sonra restore ettirip içini de zevkine göre döşemiş.

Ünlü yıldızın evinde konuklar için özel bir yapı bile bubunuyor. Bir tenis kortu, manzara odası ve içi deniz suyuyla doldurulmuş bir yüzme havuzu da var. Cox eşi David Arquette'ten ayrıldıktan sonra 7 yaşındaki kızı Coco ile birlikte bu rüya gibi evde yaşıyor.

Cox evi satın aldığında içi koyu renklerde dekore edilmiş haldeydi. Ancak yıldız daha açık ve parlak renkleri sevdiği için evin her ayrıntısını zevkine göre yenilemiş. Cox ve kızı okyanus manzaralı bu evde mutlu bir hayat sürdürüyor.

Halle Berry'nin Malibu'daki evi de okyanusa nazır. Evin çatısı ise ayrı bir dünya gibi.

Berry'nin kendisi gibi ünlü bir çok komşusu var.

George Clooney'nin evi ise deniz değil göl manzaralı. İtalya'yı çok seven aktör Como Gölü kıyısındaki bu rüya gibi evde geçiriyor yazlarını. Aktör bir süre önce bu evi satışa çıkartacağını açıklamıştı.


Julia Roberts'ın Malibu'daki evi... Bu ev de okyanus manzaralı. Evin arka tarafında bir tenis kortu da bulunuyor.


Aktör Jason Statham'ın da Malibu'da bir evi var. Aktör kimi zaman sevgilili ünlü manken Rosie Huntington Whiteley ile birlikte bu evde kalıyor. Evin yatak odasında bolca pencere var ve okyanus kelimenin tam anlamıyla insanın ayaklarına seriliyor. Statham'ın yazlık evinin oturma odası da tablo gibi. Evin önünde uzun bir kumsal yer alıyor.

Heidi Klum ve Seal'ın bir çok yerde evleri var. Malibu'daki bu ev de okyanus manzaralı.

David ve Victoria Beckham bir dönem yaz aylarını Malibu'daki bu evde geçirmişti.

Charlize Theron'un Malibu'daki rüya gibi evi.Theron'un eski nişanlısı Stuart Townsend ile romantik kaçamaklar için kullandığı bu ev okyanusa nazır. 2000 metrekarelik ev 1930'ların tarzında inşa edilmiş. Yatak odası başta olmak üzere bütün odalar beyaz ağırlıklı dekore edilmiş.Jakuzili banyosu olan evin manzarası kelimenin tamanlamıyla nefes kesici.

Theron sevgilisinden ayrıldıktan sonra bu evi önce kiraya vermek istemiş sonra da satışa çıkarmıştı.

Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber'in Malibu'daki evi. Evin bahcesinde kocaman bir havuz bir kaç adım ötesinde de okyanus var.

Ünlü aktör Hugh Jackman ailesiyle birlikte Manhattan'daki bu evde kalıyor kimi zaman. Jackman'ın evinin manzarasına ise Hudson Nehri hakim. Üstelik banyodan bile. Evin en keyifli köşelerinden biri.

Leonardo DiCaprio'nun Malibu kıyısındaki evi.

DiCaprio'nun evi de bir çok ünlü gibi paparazzilerin objektif menzilinde.

Ünlü aktör Matt Damon da vaktinin bir bölümü ailesi ile birlikte bu evde geçiriyor. Damon kimi zaman bahçedeki havuza girip yüzüyor. Kimi zaman da kendini okyanusun dalgalarına bırakıyor.

Beyazperdenin James Bond'u Pierce Brosnan'ın okyanus manzaralı evi. Aktörün bir süre önce satışa çıkardığı ev son derece geniş ve ferah.

Ricky Martin'in Florida'daki villası kelimenin tam anlamıyla soluk kesici. Golden Beach'teki bu ev Akdeniz tarzı inşa edilmiş.Toplam alanı 29 bin metrekare. Evin 5 yatak odası, 7 banyosu, okyanus gören bir yüzme havuzu var. Martin bir süre önce bu evi satışa çıkardı.

Ünlü şarkıcı Rod Stewart'ın Malibu'daki evi. Evin hemen önünde okyanusun kollarında yüzmek mümkün.


Geri Dön