28 / 04 / 2024

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..



 Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi
Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi, geniş kapasitesiyle ve çok fonksiyonlu olmasıyla mutfaklarınızda kolaylık sağlar. Aynı zamanda profesyonel kullanımlar için de güçlü özelliklere sahiptir. Kullanım şekline göre uyumlu gücü sayesinde yüksek performans ortaya koyar. 

İstediğiniz kıvamda karışımlar oluşturmanıza yardımcı olur.Homend mutfak mikserin 3 farklı karıştırma aparatı bulunur. Bu aparatlar çırpıcı, karıştırma ve yoğurucu işlevlerine sahiptir. 220-240 Volt seviyesi sayesinde yüksek verimli enerji elde edilir. Gücünü bu karıştırma özellikleri için ideal şekilde kullanır.Ağırlığının hafif olması aynı zamanda taşıma sırasında da oldukça yüksek avantaj sağlar.

Gövdesinin kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü şekilde kullanabilmeniz için uygundur. Alüminyum döküm kaplaması ile dayanıklı olarak uzun süre kullanmanız mümkündür. Mikseri her kullanımdan sonra yıkayarak her seferinde hijyenik kullanabilmenize yardımcı olur. Çelik dişli yapısı ile maksimum performansını bir sonraki kullanım için sürdürür.

Motorun yüksek gücü ile ihtiyacınıza göre her şekilde kullanabilirsiniz. 1300 Watt motor gücü sayesinde kısa sürede karıştırma özellikleri gerçekleşir. 6 litrelik karıştırma haznesi sayesinde ortalama 2 kiloya kadar da malzeme alarak karıştırma işlevini gerçekleştirir. 8 kademeli hız ayarı ile kendinize uygun gücü ayarlayarak zorlanmadan karıştırma performansını pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Peki Homend mutfak şefinin sahip olduğu teknik özellikler neler? Peki mutfak şefi en ucuza nerede, ne kadara satılıyor? 


Geri Dön