04 / 05 / 2024

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu bin 199 TL! Teknik özellikleri neler? 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu bin 199 TL! Teknik özellikleri neler? 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu, doğrama, dilimleme, karıştırma ve çırpma gibi farklı kullanım alanları sunuyor. 



Yemekler için ön hazırlık yaparken kırma, ufalama ve inceltme gibi işlemler için mutfak robotuna ihtiyaç duyulur. Zahmetsiz bir şekilde kullanılan bu cihaz en sert besinleri dahi rendeler ve doğrar. Mutfakta yemek hazırlarken zaman kazanmanızı sağlar. 

 Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu bin 199 TL! Teknik özellikleri neler? 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu, paslanmak çelikten olup dayanıklıdır. Ergonomik tasarıma sahip blenderi sayesinde kısa sürede gerekli işlemlerinizi gerçekleştirmenizde size yardımcı olur. Mutfak robotu sahip olduğu ergonomik tasarımıyla doğrama, dilimleme, karıştırma, çırpma işlemlerinin kolayca yapılmasını sağlar. Zamandan kazandıran cihaz aynı zamanda yeni deneyimler yaşamanıza imkan sunar. 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu çok yönlü kullanım fonksiyonları ile gelir. Uygulayacağınız tüm teknikler ile sunumlarınızı şekillendirebilir, karıştırabilir, farklı işlemleri sadece saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün aparatları iç içe geçebildiği için saklama konusunda yerden tasarruf etmenizi sağlar. 

Ürün turbo fonksiyonuyla çalışma gösterir. Çalışma gücüyle sizlere doğrama, karıştırma ve çırpma gibi işlemlerde kolaylık sağlar. Paslanmaz çelik bıçaklarından kaymaz ayaklarına ölçekli karıştrma kabına kadar aradığınız özelliklere sahip ürün ihtiyacınıza göre cevap verir.

Peki Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu'nun teknik özellikleri neler? 


Geri Dön