02 / 07 / 2024

HomeSasalı'da teslimler 2 ay sonra! 

HomeSasalı'da teslimler 2 ay sonra! 

HomeSasalı projesinde konut teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki HomeSasalı'da konut fiyatları ne kadar? İşte HomeSasalı projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 



HomeSasalı projesi,  İzmir  Sasalı'da hayata geçiriliyor. Gazi Çiçek caddesinde yükselen projede, konut sahiplerine doğanın içinde eşsiz bir villa yaşamı sunuluyor. 

HomeSasalı projesinde 5 oda ve 1 salondan oluşan B tip villalar yer alıyor. 5+1 B tipi villalar, kullanışlı banyoları ve geniş terasa açılan 20 metrekarelik mutfakları ile dikkatleri çekiyor. B tipi villalarda ortak havuz yer alıyor. 

HomeSasalı yer alan A tipi villalar ise şömineli geniş salonları, jakuzili özel havuzu ve geniş terasıyla ön plana çıkıyor. 

HomeSasalı da teslimler 2 ay sonra! 

HomeSasalı projesinde yer alan villaların toplam brüt alanları 321.80 metrekare, toplam net alanları ise 249 metrekare olarak tasarlandı. 

Projede müstakil havuzlu ve ortak havuzlu villalar yer alıyor. Ayrıca, Projede konut teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. HomeSasalı projesi, Normkar imzasıyla hayata geçiriliyor. 

HomeSasalı da teslimler 2 ay sonra! 

HOMESASALI KONUT FİYATLARI HAZİRAN 2024 

HomeSasalı projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon 50 bin dolardan başlıyor. 

Web: https://normkar.com/homesasali/

Tel: 0 553 268 85 81 

Premium Park’ta 2,5+1’ler 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla Ağustos’ta teslim

Elegance Life'ta son 2 konut! Yıl sonunda teslim!

Esenboğa SKYLİFE 1 milyon 99 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!


Geri Dön