02 / 05 / 2024

Honda Accord'un Şubat zammı merak ediliyor! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Honda Accord'un Şubat zammı merak ediliyor! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yapı kalietesi her yıl ödül alan Honca Accord 2023 yılının en çok tutulanlarından olmaya devam ediyor. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



Genel bakış

Honda Accord , En İyi 10'umuzu kazanan bir Otomobil ve Sürücü favorisidir.geniş iç mekanı, sürücü dostu yol tutuşu ve kusursuz yapı kalitesi ile her yıl ödül alıyor. 2023 için, çarpıcı genel yetkinliği nedeniyle bir kez daha 10Best ödülünü kazandı.

Accord, 2023 model yılı için tamamen yeni ve Honda'nın saygıdeğer aile sedanına uygulanan tartışmasız en güzel zarif bir tasarıma sahip. Hibrit aktarma organı, bu yeni nesil için Accord serisinin daha önemli bir parçası haline geldi çünkü en ucuz iki donanım dışında hepsinde standart.

 Bu ikisi, LX ve EX, eski modelden taşınan tanıdık 192 beygirlik turboşarjlı 1,5 litrelik dört silindirli gaz motoruyla çalışıyor ve yalnızca sürekli değişken otomatik şanzımanla (CVT) geliyorlar. Üst kaplamaların tümü, CR-V'den esasen bozulmamış olarak ödünç alınan yeni bir 204 hp dört silindirli hibrit sistem tarafından destekleniyor.

Accord'un tasarımcıları, yakın zamanda yeniden tasarlanandan ödünç alınan tasarım öğeleriyle kabini süsleyerek
 yakışıklı dış tasarımı tamamlamışlar. Civic , CR-V ve HR-V , havalandırma deliklerini gizleyen petek desenli ön panel kaplaması ve gösterge panelinin üstünden çıkan bağımsız dikdörtgen bilgi-eğlence ekranı dahil.

Bilgi-eğlenceden bahsetmişken, 2023 Accord, yeni bir standart dijital gösterge ekranı ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto özellikli mevcut 12,3 inç bilgi-eğlence ekranı dahil olmak üzere bir dizi güncellenmiş teknolojiye sahiptir.


2023'te Yenilikler Neler?

2023 model yılı , tamamen yeni ve eskisinden daha güzel olan Honda Accord'un 11. neslinin başlangıcını işaret ediyor. Artık yeni Accord'u gördüğümüze ve çeşitli donanım seviyeleri ile aktarma organlarını öğrendiğimize göre, 2023'ün başlarında satışa sunulmasını bekliyoruz. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?


 


Geri Dön