27 / 04 / 2024

Hong Kong'da bir daire 57 milyon dolara satıldı!

Hong Kong'da bir daire 57 milyon dolara satıldı!

Hong Kong'da bir gökdelen dairesi 57 milyon dolara satıldı, BBC internet sitesinde yer alan habere göre alıcı varlıklı bir Çinli



Beş yatak odalı 557 metrekarelik dairenin rekor sayılacak bir fiyatla satıldığı ve fiyatın Asya için oldukça pahalı bulunduğu kaydedildi. Dairenin metrekare fiyatı 102 bin 333 dolara karşılık geliyor. Daha önce aynı binada satışı yapılan başka bir daire ise 51 milyon dolara alıcı bulmuştu. Henderson Land Development tarafından satışı yapılan gökdelenin 68'inci katındaki daire, Hong Kong limanına nazır bir konumda bulunuyor.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Hong Kong'da en pahalı daire 57 milyon dolar

ÇİNLİ bir yatırımcı Hong Kong'da aldığı lüks daireye 57 milyon dolar ödeyerek bir rekora imza attı.

Metre karesi 9200 dolar eden 5 odalı dairenin Asya'daki en pahalı emlak olduğu düşünülüyor. Hong Kong'un en seçkin bölgesinde bulunan dairenin yeni sahibinin adı açıklanmadı. 68. katta bulunan daire limanı görüyor ve aroma spa merkezi, jimnastik salonu ve yoga gibi imkanlara sahip. Binada bulunan başka bir dairenin de daha önce 51 milyon dolara satıldığı açıklandı. Hong Kon'daki emlak fiyatlarının Çin'deki ekonomik büyüme ile yükselişe geçtiği belirtildi.
Hürriyet


Geri Dön