29 / 04 / 2024

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Hoover marka akıllı robot süpürge fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? işte detaylar...



Ev işlerinde büyük kolaylık sağlayan akıllı robot süpürgelerin popüleritesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son dönemin en çok ilgi gören ürünleri arasında yerini alan akıllı robot süpürgeler en çok satan cihazlar arasında yer alıyor. Bu ürünlerin fiyatları da araştırılmaya devam ediliyor. 

Peki Hoover marka akıllı robot süpürge kaç TL'den alıcı buluyor. Bu akıllı robot süpürgenin özellikleri neler? İşte Hoover marka akıllı robot süpürge 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ev işlerinin en büyük yardımcılarından biri olmayı başaran akıllı robot süpürgeler günümüzün en çok talep gören beyaz eşya ürünleri arasında ilk sırada yer alıyor. Ama döviz kurunda yaşanan yükselişle birlikte bu ürünlerin fiyatları da artmaya devam ediyor. Yine de satış rakamları günden güne artan akıllı süpürgeler için birçok alternatif yer alıyor. Neredeyse tüm beyaz eşya markalarının ürün portföyünde artık akıllı süpürgeler de yer alıyor. Ayrıca teknoloji markaları da akıllı robot süpürgeler üretiyor. Akıllı robot süpürge üreten markalardan bir tanesi de Hoover. 

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Hoover da ürettiği akıllı süpürge modeliyle dikkat çekmeyi başardı. Marka, H-GO 300 HYDRO adını verdiği yeni süpürgesi ile iddiasını ortaya koydu. H-GO 300 HYDRO robot süpürge, daha temiz bir ev için eşsiz bir yardımcı. Temizleme verimliliğini ve kapsamını iyileştiren, robot süpürgenin daha doğru yol almasını sağlayan Gelişmiş Jiroskopik Navigasyon Teknolojisi ile desteklendiğinden oldukça yüksek performans sunuyor.  Süpürme ve paspaslamayı bir araya getirerek kapsamlı bir temizlik yapıyor.  H-GO 300 HYDRO ayrıca otonomdur, haftalık planlama özelliği sayesinde aktiviteleri planlanabiliyor. Robot süpürge, engellerin ve mobilyaların etrafında ustaca hareket edebiliyor ve yolunu bütün zeminleri güzelce temizlemek için otomatik olarak ayarlıyor. 

Peki Hoover H-GO 300 HYDRO akıllı robot süpürge kaç TL? İşte güncel fiyat listesi..
 


Geri Dön