03 / 05 / 2024

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Hoover marka akıllı robot süpürge fiyatı ne kadar? Hoover akıllı robot süpürge kaç TL? İşte detaylar...




Ev işlerinde büyük kolaylık sağlayan robot süpürgelerin popülerliği gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son dönemin en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alan akıllı süpürgeler en satan cihazlar arasında yer alıyor. Bu ürünlerin fiyatları da araştırılıyor. İşte Hoover marka akıllı robot süpürge  5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ev işlerinin en büyük yardımcılarından biri olmaya başlayan robot süpürgeler günümüzün en çok talep gören beyaz eşya ürünleri arasında başı çekiyor. Fakat döviz kurunda yaşanan yükselişle beraber bu ürünlerin fiyatları da oldukça arttı. Yine de satış rakamları günden güne yükselen akıllı süpürgeler için birçok alternatif bulunuyor. Neredeyse tüm beyaz eşya markalarının ürün portföyünde artık akıllı süpürgeler de yer alıyor. Bu markalardan birisi de Hoover. 

Hoover da ürettiği akıllı süpürge modeliyle oldukça dikkat çekti. Marka, H-GO 300 HYDRO adını verdiği yeni süpürgesi ile oldukça iddialı. H-GO 300 HYDRO robot süpürge, daha temiz bir ev için mükemmel bir yardımcı. Temizleme verimliliğini ve kapsamını iyileştiren, robot süpürgein daha doğru yol almasını sağlayan Gelişmiş Jiroskopik Navigasyon Teknolojisi ile desteklendiğinden son derece yüksek performans sağlıyor.  Süpürme ve paspaslamayı birleştirerek kapsamlı bir temizlik yapıyor.  H-GO 300 HYDRO ayrıca otonomdur, haftalık planlama özelliği ile aktiviteleri planlanabiliyor. Robot süpürge, engellerin ve mobilyaların etrafında dikkatlice hareket edebiliyor ve yolunu tüm zeminleri iyice temizlemek için otomatik ayarlıyor. 


Geri Dön