30 / 04 / 2024

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 



 Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi
Çamaşır nemini ölçen kuruluk sensörüne sahip Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, kurutma işlemini daha pratik hale getirir. Aynı zamanda kıyafetleri nemden arındırırken kokudan da arındırıyor. 

KUMAŞ TÜRÜNE ÖZEL PROGRAM

Hoover Kurutma Makinesi'nde; yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kumaşlara özel program seçenekleri sayesinde giysilerinizi ve tekstil ürünlerinize zarar vermeden kurutma işlemini gerçekleştirir. Bu sayede bir defada çok miktarda çamaşır kurutabilirsiniz. Aynı zamanda kurutma işlemiyle kırışıklıklar 20 dakikada açılabilir.

KOKU GİDERME FONKSİYONU

Koku giderme fonksiyonu sayesinde kumaşlara sinen kokulardan sadece 20 dakikada kurtulmak mümkündür. Söz konusu program sayesinde çamaşırlarınız bakımdan çıkmış kadar hijyenik ve hoş kokulu olarak kullanıma hazır hale gelir.

ONE TOUCH

Akıllı telefonlar ile kurutma makinesi arasında bağlantı kuran One Touch teknolojisi ile kurutma makinenizi uzaktan kontrol edebilir, ekstra program seçenekleri ile çok daha pratik kurutma işlemini pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

4 KURUTMA DERECESİ

Hoover Hle C9LG-17 9 kg Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi 4 farklı kurutma türüyle karşımızı çıkıyor. Bunlar; Ekstra kuru, ütü kuruluğu, dolap kuruluğu ve askı kuruluğu olmak üzere 4 farklı kurutma derecesidir. Böylece kumaşlar kumaşlar pratik bir şekilde kurutuluyor.

Peki Hoover çamaşır makinesinin nem ölçen kuruluk sensörü ne işe yarıyor?

 


Geri Dön