28 / 04 / 2024

Hoşdere Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri!

Hoşdere Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Hoşdere Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 86 adet ticari üniteden oluşan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.



Hoşdere  Avrupark Bahçekent  projesinde spor alanları, çim amfi, kafeler, restoranlar, mağazalar, bankalar, okullar, yamaç teraslarıi havuz, gölet, marketler, oyun alanları, cami ve piknik alanları, etkinlik alanları bulunuyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent projesi toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projedeki home ofislerin satışları ise 1 sene sonra başlayacak. 


Hoşdere Avrupark Bahçekent projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projedeki dairelerin teslimleri Mayıs 2018 yılında gerçekleşecek.


Hoşdere Avrupark Bahçekent projesinde satışlar 11 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Projedeki daireler 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. havalimanına 30 kilometre, Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, planlanan metro hattına 3.5 kilometre, banliyö tren hattına ise 1.2 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’e 5 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön