29 / 04 / 2024

Hoşdere Avrupark Bahçekent fiyatları!

Hoşdere Avrupark Bahçekent fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Hoşdere Avrupark Bahçekent fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan  Avrupark Bahçekent  Evleri 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip.


Avrupark Bahçekent Hoşdere Konutları  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Proje, Bahçekent Hoşdere 3. etapta, dev şehir parkı Hayat Park'a komşu lokasyonda inşa ediliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent 'te mağazalar, marketler, çim amfi, gölet, oyun alanları, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, restoranlar, havuz, kafeler, cami ve piknik alanları, okullar, spor alanları gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta olan Hoşdere Avrupark Bahçekent Evleri Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yükseliyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent fiyatları!
Avrupark Bahçekent'in resmi satış süreci dün başladı. Daire fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1.394 daire ile birlikte 86 ticari ünite yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir iletişim
Telefon: 444 61 63
Web: www.avrupark.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön