07 / 05 / 2024

Hotel Angelacoma yatırımla hizmet yelpazesini genişletti!

Hotel Angelacoma yatırımla hizmet yelpazesini genişletti!

Hotel Angelacoma'nın teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyleyen Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ortakçı, 6 milyon liralık yatırımla otelin hizmet yelpazesini genişlettiklerini kaydetti.



Oda sayılarını 88'den 120'ye çıkardıklarını belirten Ortakçı, "Bay ve bayan olmak üzere iki bölümden oluşan spa alanımız hizmete girdi. Bin 200 metrekarelik spa alanımıza hamam, sauna, fitness, buhar ve tuz odaları yaptık. Toplantı ve düğün organizasyonlarına yönelik bin 500 metrekare kapalı alana sahip ve akıllı ev sistemiyle donatılan direksiz salon inşa ettik" dedi. 




Yaptıkları yatırımlar doğrultusunda kurumsallaşma adma da çalışmalarının bulunduğunu anlatan Umut Ortakçı, "Satış ve pazarlama gibi departmanlar oluşturduk. Bugün itibarıyla 72 personel ile hizmet veriyoruz" şeklinde bilgi verdi. 



Bu yıl özellikle toplantı ve düğün organizasyonlarına evsahipliği yapmayı hedeflediklerini bildiren Ortakçı, kına gecesi, doğum günü partisi, brunch gibi etkinlikleri de hizmet yelpazesine eklediklerini söyledi. Sultan, suit, excutive, balayı, engelli, aile, bağlantılı ve standart olmak üzere sekiz çeşit otel odasıyla hizmet verdiklerini kaydeden Ortakçı, dört yıldız kategorisindeki otelin İnegöl şehir merkezine 3, Oylat Kaplıcaları'na 25, Ortaköy Kervansarayına 8, Yenişehir Havaalanı'na 26, Mudanya Feribot İskelesi'ne 74 kilometre mesafede bulunduğunu dile getirdi. Cirolarını 2014'te, bir önceki yıla oranla yüzde 30 artırdıklarını anlatan Umut Ortakçı, doluluk oranında da yüzde 60'lar seviyesini yakaladıklarım ifade etti. Ortakçı, bu yıl ise yüzde 20 büyüme öngördüklerini ve doluluk oranlarını korumayı hedeflediklerini söyledi. Ortakça, yılın ikinci yarısı itibarıyla hareketli bir sezon beklediklerinin altını çizdi. 



Dünya İnegöl


Geri Dön