28 / 04 / 2024

Kamu-Sen Sitesi, 40 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor

Kamu-Sen Sitesi, 40 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor

Uğurlu İnşaat'ın, Dikili'de 40 milyon liralık yatırımla gerçekleştireceği ve tamamı deniz manzaralı 152 apartla sendika üye ve yakınlarına devre mülk olarak hizmet verecek Kamu-Sen Tatil Sitesi'nin temelinin Kasım ayında atılacağı bildirildi



1996 yılında tekne turu esnasında denize akan sıcak suyu fark eden ve hemen konunun uzmanlarına jeolojik test yaptırarak Hayıtlı koyundaki 50 dönümlük araziyi satın alan Uğurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uğurlu, Dikili'deki ilk termal tesisi ilçeye kazandırmak için kolları sıvadı.

Bugüne kadar Dikili ve çandarlı'da, kamu inşaatlarının yanında özel projelere de imza atan Uğurlu İnşaat, Türkiye'nin en büyük sendikalarından Kamu-Sen için Dikili Hayıtlı Koyu'nda yapacağı Kamu-Sen Tatil Sitesi ile üyelerine tatil fiyatına mülk sahibi olma fırsatı sunuyor. Tatil ve dinlenme amaçlı olarak taşınmaz kullanımının genel anlamda devremülk ve devre tatil uygulamaları şeklinde ortaya çıktığını dile getiren Uğurlu, 'Bu iki sistem arasında büyük farklılıklar bulunuyor. Devre mülk kurulması özel bir tapu gerektirirken, devre tatil ise tapu senedi gerektirmeyen sahsi bir hak anlamına gelir. Bizler kamusen Tatil Sitesi'nde devremülk anlayışıyla tapu vererek, müşterilerimizi mirasta bırakabilecekleri şekilde mülk sahibi yapıyoruz' diye konuştu.
YeniAsır


Geri Dön