14 / 05 / 2024

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...



Bodrum Gümbet Mevkii'nde yer alan otel işletmesi 6 bin 983 metrekarelik arsa üzerinde konumlanıyor. Teşişte toplam 137 oda bulunuyor. 9 adet bloğun her birinde 6 adet oda olmak üzere 54 oda, 3 adet bloğun her birinde 12 adet oda olmak üzere toplam 36 adet oda yer alıyor. 

Otel odalarının 1+1 otel odası ve normal otel odası olduğu, 1+1 otel odalarının salon, 1 adet oda- 1 adet banyo wc bölümlerinden oluştuğu, Normal odaların ise içinde banyo-wc olan otel odaları olduğu belirlendi. 

Yabancıların tatik için yoğun şekilde tercih ettiği bölgede bulunan otel, Resepsiyon-Loby-müdür odaları-kapalı restoran-bar ve ofislerin bulunduğu bloktan ve Resepsiyon binasının arkasında 3 katlı otel ana binasından oluşuyor. 

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Resepsiyon-Loby-müdür odaları-kapalı restoran-bar ve ofislerin yer aldığı blok 3 kattan oluşuyor. 1. katı kaba inşaat halinde ve boş durumdayken, 2. katında resepsiyon ve idari ofisler bulunuyor, 3. katında ise restoran-ana mutfak-pastane-sıcak soğuk mutfak-personel yemekhanesi ve bulaşıkhane yer alıyor. 4. katta da  havuz-animasyon-havuz bar-sneck bar-kaydırak bloğu bulunuyor. 

Resepsiyon binasının arkasındaki 3 katlı otel binasının tamamıysa otel odaları kullanımında bulunuyor. Bina yüzme havuzuna cepheli konumda. 

Yapı kullanım izin belgesinde her ne kadar parsel üzerindeki kapalı inşaat alanı 3.477,60 metrekare olarak ruhsatlandırılsa da emsale girmeyen tüm bodrum katar-açık teraslar ve diğer fiili kullanım alanları baz alındığında parsel üzerinde inşaat kullanım alanının yaklaşık 14 bin 500 metrekare üzerinde olduğu belirlendi.


Geri Dön