28 / 04 / 2024

Hotpoint bulaşık makineleri 699 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hotpoint bulaşık makineleri 699 TL’den başlayan fiyatlarla!

İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle buluşturan Hotpoint’ in üstün yıkama performansı sunan yepyeni bulaşık makineleri şimdi yüzde 40 indirimle 699 TL’ den başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor...



Üstün yıkama performansıyla yepyeni Hotpoint bulaşık makineleri 699 TL’den başlayan fiyatlarla!


İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle buluşturan Hotpoint’in üstün yıkama performansı sunan yepyeni bulaşık makineleri şimdi yüzde 40 indirimle 699 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor. Tüm iç gövdesi plastiğin aksine tamamen çelik olan yepyeni Hotpoint bulaşık makineleri maksimum hijyen sağlıyor; bulaşık makinesinde ve bulaşıklardaki kötü koku oluşumunu önlüyor. 

Kampanya dahilindeki ürünler:

 

LBF 42 

Az bulaşık için yarım yük fonksiyonuna sahip 4 programlı Hotpoint bulaşık makinesi Hızlı Yıkama Programı sayesinde sadece 35 dakikada tertemiz ışıldayan bulaşıklar sunuyor. Hotpoint bulaşık makinesi üstelik şimdi üstelik şimdi %40 indirimle, sadece 699 TL!

  

LFF 8M121 C 

A++ enerji sınıfı yeni Hotpoint bulaşık makinesi Zone Wash Teknolojisi sayesindeyse bulaşıkların istenilen sepette tam yüzde 30 daha yüksek performansta yıkanmasını sağlıyor. Böylece bulaşıklardaki en zorlu ve inatçı lekeler bile sudan geçirmeden veya ön yıkama yapmadan kolayca temizleniyor.Hotpoint bulaşık makinesi standart çatal bıçak sepetine ek olarak sunduğu özel çatal bıçak tepsisi sayesinde bulaşık makinesinde ekstra alan kazandırarak daha fazla bulaşığın makineye kolayca sığmasını sağlıyor. Ekspres Yıkama Programı’yla sadece 30 dakikada tertemiz bulaşıklar sunan Hotpoint bulaşık makinesi üstelik şimdi  %40 indirimle, sadece 899 TL!

  

LFF 8M116 X 

A+ enerji sınıfı yeni Hotpoint bulaşık makinesi istenilen sepette tam yüzde 30 daha yüksek performans sağlayan Zone Wash Teknolojisi sayesinde temizlenmesi güç, kurumuş ve yanmış yemek artıklı bulaşıkları bile dert olmaktan çıkartıyor. Böylece, bulaşıklardaki en zorlu ve inatçı lekeler, sudan geçirmeden veya ön yıkama yapmadan bile kolayca temizleniyor. Sadece 30 dakikada tertemiz bulaşıklar sunan Hotpoint bulaşık makinesi Duo Wash (İkili Yıkama) Programı’yla ise alt sepette yoğun, üst sepetteyse hassas yıkama gerçekleştiriyor. Böylece çok kirli bulaşıklarla kristal gibi hassas bulaşıkların bir arada tek seferde yıkanmasını sağlıyor. Hotpoint bulaşık makinesi üstelik şimdi üstelik şimdi  %40 indirimle, sadece 999 TL!




Geri Dön