28 / 04 / 2024

Hotpoint Trolley Sistemi’ne sahip yeni elektrikli süpürgesini tanıttı!

Hotpoint Trolley Sistemi’ne sahip yeni elektrikli süpürgesini tanıttı!

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint’ in yeni elektrikli süpürgesi, Trolley Fonksiyonu sayesinde sunduğu üstün manevra kabiliyeti ve konforlu kullanımıyla temizlik yapmayı yorucu olmaktan çıkarıyor...




Trolley Sistemi’ne sahip Yeni Hotpoint Elektrikli Süpürgeyle konforlu ve kusursuz temizlik


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint’in yeni elektrikli süpürgesi, Trolley Fonksiyonu sayesinde sunduğu üstün manevra kabiliyeti ve konforlu kullanımıyla temizlik yapmayı yorucu olmaktan çıkarıyor. Yeni Hotpoint Dual Filtre Elektrikli Süpürge, 425 Watt maksimum emiş gücü ve iki adet Pure Clean Hepa 13 filtresiyle evlerde derinlemesine temizlik sağlıyor. Yeni Hotpoint Elektrikli Süpürge tercihe göre Toz Torbalı veya Toz Torbasız olarak da kullanılabiliyor. 


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint’in esnek manevra kabiliyeti sağlayan Trolley Sistemi’ne sahip yeni Hotpoint Elektrikli Süpürgesi, bir yerden başka bir yere kolayca taşınabiliyor, mobilyalara hiç çarpmadan hareket ediyor, tüketicilere büyük konfor sağlıyor. Uzaktan Kumanda özelliği de bulunan Hotpoint Elektrikli Süpürge’nin tutma koluna yerleştirilen kontrol düğmeleriyle tüketiciler hiç eğilmeden zahmetsizce istedikleri ayarı yapabiliyor. Yeni Hotpoint Dual Filtre Elektrikli Süpürge, 2200 Watt motor gücü ve 425 Watt maksimum emiş gücüyle evlerde derinlemesine temizlik sağlıyor. Tercihe göre Toz Torbalı veya Toz Torbasız da kullanılabilen yeni Hotpoint Elektrikli Süpürge sahip olduğu iki adet Pure Clean Hepa 13 filtresi sayesinde tozların yüzde 99.95’ini toplayarak tüketicilere hijyenik sonuçlar sunuyor. Farklı yapıdaki zeminler için parke, halı, döşeme başlığı, standart ve turbo başlığı gibi çok çeşitli aksesuarlarla donatılan Hotpoint Trolley Power Elektrikli Süpürge siyah-gümüş rengiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.


Yeni Hotpoint Dual Filtre Elektrikli Süpürge mükemmel sonuçları garantileyen ve evdeki yaşam kalitesini yükselten Hotpoint ayrıcalığıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. ‘Küçük ama performansı büyük’ yeni Hotpoint Küçük Ev Aletleri en yüksek kalitede malzemelerle tasarlanıyor, estetik görünümüyle evin özenle yaratılmış dekorasyonunu mükemmel bir şekilde tamamlıyor.


Geri Dön