10 / 05 / 2024

hotpoint elektrik süpürge modelleri

hotpoint elektrik süpürge modelleri

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint’ in yeni elektrikli süpürgesi, Trolley Fonksiyonu sayesinde sunduğu üstün manevra kabiliyeti ve konforlu kullanımıyla temizlik yapmayı yorucu olmaktan çıkarıyor...

Karaca'dan efsane kampanya! Vantuz 4 yatay süpürge alana vantuz flexi dikey süpürge hediye! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Karaca'dan Vantuz 4 Black Elektrik Süpürge alana, Karaca Vantuz Flexi 2 in1 Kırmızı Dikey El Süpürgesi hediye edilecek. İşte detaylar..

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle etkili temizlik performansı sunuyor.

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Tefal X-Pert kablosuz süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Tefal TY6983TR X-Pert kablosuz süpürge, zeminden tavana her alana erişir. Ergonomik yapısı ve motorlu fırçası sayesinde tüm tozları toplar. Peki, Tefal dikey süpürge kaç kg? Tefal X-Pert kablosuz süpürge kaç dakika çalışıyor? İşte detaylar... 

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Bosch ProHygienic BGS41HYG1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de inanılmaz indrim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch ProHygienic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10 yıl motor garantisi ile,yüksek performans gücü sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Arçelik TRB 6986 B Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Toz torbalı elektrikli süpürgeden vazgeçemeyenlerin gözdesi Arçelik TRB 6986 B, 5,5 litre kapasitesi, 9 metre kullanım yarıçapı ve aparatlarıyla etkili aynı zamanda rahat bir temizlik sağlar. Peki Arçelik TRB 6986 B toz torbalı elektrikli süpürge en ucuz nereden alınır?

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Bosch'tan 3 adet solo beyaz eşya alana 4.900 TL değerindeki Unlimited Dikey Süpürge Hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi 

Bosh yeni evlenecekler ve ya evini yenilecekler için hediyeli kampanya başlattı. Seçili Buzdolapları ile Solo Çamaşır ve Bulaşık Makinesi birlikte alımına Unlimited 6 Kablosuz Dikey Süpürge bedava.

Şubat ayı bitmeden alın! İşte Beko'da robot süpürge fiyatları... 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko'da robot süpürge fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Beko robot süpürge kaç TL? İşte Beko'da güncel robot süpürge fiyatları...

Arzum AR4095 Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge kaç TL,en ucuza nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge, sahip olduğu 899 Watt'lık yüksek emiş gücü ve Hepa filtreleme teknolojisi sayesinde tozları tamamen hapseder. 

hotpoint elektrik süpürge modelleri Haberi

hotpoint elektrik süpürge modelleri


Trolley Sistemi’ne sahip Yeni Hotpoint Elektrikli Süpürgeyle konforlu ve kusursuz temizlik


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint’in yeni elektrikli süpürgesi, Trolley Fonksiyonu sayesinde sunduğu üstün manevra kabiliyeti ve konforlu kullanımıyla temizlik yapmayı yorucu olmaktan çıkarıyor. Yeni Hotpoint Dual Filtre Elektrikli Süpürge, 425 Watt maksimum emiş gücü ve iki adet Pure Clean Hepa 13 filtresiyle evlerde derinlemesine temizlik sağlıyor. Yeni Hotpoint Elektrikli Süpürge tercihe göre Toz Torbalı veya Toz Torbasız olarak da kullanılabiliyor. 


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint’in esnek manevra kabiliyeti sağlayan Trolley Sistemi’ne sahip yeni Hotpoint Elektrikli Süpürgesi, bir yerden başka bir yere kolayca taşınabiliyor, mobilyalara hiç çarpmadan hareket ediyor, tüketicilere büyük konfor sağlıyor. Uzaktan Kumanda özelliği de bulunan Hotpoint Elektrikli Süpürge’nin tutma koluna yerleştirilen kontrol düğmeleriyle tüketiciler hiç eğilmeden...