28 / 04 / 2024

HotStop, dünya metropollerinde şube açacak!

HotStop, dünya metropollerinde şube açacak!

HotStop, 2012 yılında dünya metropollerinde şube açacak. AVMlerden kampüslere, iş merkezlerinden beachlere, konut projelerinden istasyonlara kadar Türkiyenin farklı mekanlarında konumlanan marka, dünya metropellerinde şube açmaya hazırlanıyor



Anadoluda hızlı bir büyüme sürecine giren HotStop, 2012 yılında dünya metropollerinde şube açacak. Yapılan açıklamaya göre, AVMlerden kampüslere, iş merkezlerinden beachlere, konut projelerinden istasyonlara kadar Türkiyenin farklı mekanlarında  konumlanmaya devam eden dünyanın ilk mobil kafe zinciri Hotstop, Dubaiden Bükreşe, NewYorktan Londraya Ortadoğu ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar dünyanın önemli metropellerinde şube açmaya hazırlanıyor.

Dubaide 12 adet HotStop AVMlerde ve havaalanlarında konumlanacak, ardından da Bükreşte de metro istasyonlarında metropolle buluşacak.

Dünyanın ilk mobil kafe zinciri HotStop ve iç mekanlarda HotStop Lounge konseptinin yaratıcısı ve yatırımcısı ÇözümVar Danışmanlık Başkanı Akın Arslan, HotStopı tasarlarken günlük hayatın yoğun temposunda mola vermek isteyenlerin aklına gelecek ilk bahane olabilmek vizyonuyla yola çıktıklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Yüzde yüz Türk markası olan HotStopı uluslararası bir zincir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde Türkiye genelinde 27 şubeye ulaşan HotStopı, 2012 yılında dünyanın önemli metropolleriyle buluşturacağız.  Projenin uluslararası bir platformda yönetilebilmesi için ABDde Memphisde HOTSTOP INTERNATIONAL LLC şirketini kurduk. Bu bölgede açılacak yerler üzerinde fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Avrupada açılacak şubeler için de Paris merkezli bir şirket kuruyoruz. Bir Türk markası olarak Avrupadaki ilk durağımız ise Londra olacak. Aynı zamanda Dubaiye göndereceğimiz 12 adet HotStop, AVMlerde ve havaalanlarında konumlanacak. Ayrıca, Türki Cumhuriyetler ve Orta doğu ülkeleri ile de görüşmelerimiz devam ediyor."
AA


Geri Dön