11 / 05 / 2024

Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa sunuldu! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa sunuldu! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Diz üstü bilgisayarda devrim. İşte Huawei MateBook X Pro’nun özellikleri ve fiyat listesiTeknoloji devi Huawei Türkiye, bugün dikkat çeken Huawei MateBook X Pro dizüstü modelini Türkiye’de satışa sunduklarını açıkladı.



Huawei MateBook X Pro Ses sistemi, 3D surround sesi genişletmek için Huawei’nin ses yapılandırma algoritmalarıyla uyumlu çalışır ve deneyime eşsiz bir ses kalitesi sağlar. 

Yeni amiral gemisi

Huawei ‘in Yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayar ayrıca, beş metrelik bir yarıçap içinde 360 derecelik ses alımını desteklemek için kenarları boyunca yeni bir tasarımda düzenlenmiş dört mikrofona sahipolmasının yanısıra . Mikrofonlar, ortam seslerini ve yankılanmayı etkin bir şekilde en aza indiren AI gürültü engelleme algoritmaları ile güçlendirilmiş olup , böylece kullanıcılar arama yaparken her zaman en iyi şekilde ses iletirler iddasında bulundu.

Huawei MateBook X Pro fiyatı ise çok şaşırtıcı

Piyasanın dikkatini çekmeyi başaran gelişmiş modelin yüksek fiyatı hakkında ise firma şunları söylüyor
“MateBook X Pro, 11.295 TL’ye varan MateView SE monitör, MatePad T10S tablet, kablosuz Slim Klavye, Bluetooth Mouse ve Sırt Çantası hediyeleri ile birlikte 45 bin TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor

 

Ayrıntılar için tıklayın http://www.huawei.com/tr/


Editörün notu: Bu haber 01:30 saatinde yazılmış olup güncel dolar kuru 18,25 TL'dir. Euro kuru 18,28 TL, altının gramı ise 982,83 TL'dir.
İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste 

Rekor üstüne rekor kırılıyor! Emekli promosyonunda yeni zirve 15 bin TL! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank...

Dolar 15 gün sonra bu rakamı görecek! Gardınızı alın


Geri Dön