27 / 04 / 2024

3 tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro Türkiye’de satışa çıktı!

3 tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro Türkiye’de satışa çıktı!

Üç tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro, Evofone garantisiyle Türkiye’de satışa sunuldu. İşte elektrikli scooter Gotrax G Pro'nun özellikleri...



Çevreci yönleri ve ulaşımı kolaylaştıran yapılarıyla elektrikli scooterlara olan ilgi her geçen gün büyürken Türkiye’de genç ve geniş nüfus yapısıyla yabancı markaların dikkatini çekiyor. 

Bu doğrultuda ülke pazarına giren son markalardan biri de Evofone ile Teksas merkezli Amerikan firması Gotrax oldu. 2017 yılından beri ulaşım olanaklarını zorlayan eğlenceli, uygun fiyatlı ve çevre dostu elektrikli binilebilir araçlar yapan Gotrax’ın Türkiye’de Evofone garantisiyle satışa çıkardığı modeller arasında en çok dikkat çeken ise markanın 3 tekerli ürünü G Pro oldu.

3 tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro Türkiye’de satışa çıktı!

G Pro’yu rakiplerinden ayıran özellik

Gotrax G Pro, maksimum 600 watt motor gücüne sahip ve kullanıcısına 25 km/s maksimum hız sağlıyor. 30 kilometreye varan bir sürüş menzili, 20 dereceye varan tırmanma açısı  ve önde çekişli motor yapısının yanı sıra G Pro’nun en çok dikkat çeken özelliği tam 3 tekere sahip olması.

Gotrax G Pro; önde bir, arka kısmında ise çift tekere sahip. Böylece hem  elektrikli scooterlara binerken denge sorunu yaşayanlara önemli bir alternatif durumuna geliyor hem de arka tekerleğindeki amortisörleri ile konforlu ve güvenli bir sürüş sağlıyor. Aynı biçimde havalı lastiklere sahip olması da G Pro’nun sürüş kalitesini ön plana çıkaran özellikler arasında yer alıyor.

Şarjı 5 saatte doluyor

Şarjı 0’dan 100’e 5 saatte dolan Gotrax G Pro, kullanıcısına kısa bir sürede şarj dolum imkanı sağlıyor. Bu durumda G Pro sürücüleri, gece yattıklarında ya da iş/okula gittiklerinde elektrikli scooterlarını şarja takıp, kısa bir süre sonra tam dolu hale getirebiliyorlar. G Pro’nun hızlı dolan şarj kapasitesi, aynı zamanda kullanıcısına uzun şarj dolum süreleri beklemeden daha fazla menzil sağlamış da oluyor.

3 tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro Türkiye’de satışa çıktı!

G Pro’nun ayar ve kontrolleri LED ekrandan sağlanıyor

Dijital göstergesi bulunan G Pro’nun LED ekranından sürücüler; katettikleri mesafeyi, pil ömrü, sürüş hızını ve cihazlarıyla alakalı çeşitli verileri takip edebiliyor. Bununla beraber tek dokunuşla katlanabilen ve bu sayede ister elde taşınabilen isterse de araçların bagajlarına kolayca yerleştirilebilen elektrikli scooterın ağırlığı ise 23 kilogram.

Gotrax G Pro 19.999 liralık satış fiyatına sahip

Türkiye’de Evofone garantisiyle satışa sunulan Gotrax modellerinden olan G Pro’nun 19.999 liralık satış fiyatı bulunuyor. G Pro ya da Gotrax’in diğer modellerini incelemek isteyen tüketiciler, Evofone.com adresi üzerinden çeşitli elektrikli scooter modellerine göz atabilir.

Ferrari yine heyecan yaratacak özel serisini tanıttı: SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider...

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!


Geri Dön