29 / 04 / 2024

Huawei MatePad Pro tablete indirim! Bu kampanya kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei MatePad Pro tablete indirim! Bu kampanya kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei'nin en sevilen MatePadı'a 500 lira indirim geldi! Peki, Huawei Pro 12.6 fiyatları ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Tablet almayı ve diz üstü bilgisayar almayı düşünenler için kaçırılmayacak fırsat Huawei'de. Mükemmel yüzde 90 ekran-gövde oranına sahip 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip Huawei MatePad Pro, inanılmaz renk ve netliğe sahip çerçevesiz bir dünya sunuyor. İster metin ve resimleri düzenleyin, ister büyük, geniş ekranda çizim yapıyor olun; her zaman hayal gücünüzü serbest bırakıyor. Her Huawei MatePad Pro ekranı, her orijinal rengi güzel bir şekilde yeniden yaratarak profesyonel düzeyde bir renk keskinliği elde etmek için ayrı ayrı ayarlanmıştır. Ayrıca geniş DCI-P3 renk gamı ​​ve 1.000.000:1,7 yüksek kontrast oranıyla bu muhteşem ekran, çiçek açan renklere, canlı tonlara ve zengin ayrıntılara hayat veriyor. 

 Huawei MatePad Pro tablete indirim! Bu kampanya kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Şık, kompakt Huawei MatePad Pro'nun Mat Gri klasik versiyonunu tuttuğunuzda, dokusunun yumuşaklığını ve narinliğini hissedebilirsiniz. Huawei MatePad Pro, daha canlı bir ana ekran düzeni ile yeni bir görsel deneyim ve büyük ölçüde geliştirilmiş üretkenlik sunuyor. Sık kullanılan uygulama ve hizmetlerin kısayollarının keyfini çıkarmak için hizmet araçlarını özelleştirin. İş akışınızı daha sorunsuz hale getirmek için daha kolay görüntülenen özellikleri keşfedebilirsiniz.  Güçlü düzenleme yazılımının yardımıyla kendi video hikayelerinizi Huawei MatePad Pro 12.6 ile yaratabilirsiniz.

Peki, Huawei MatePad Pro 12.6 fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön