03 / 05 / 2024

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonunu Pocket S görücüye çıkıyor! 

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonunu Pocket S görücüye çıkıyor! 

Huawei'nin Pocket S olarak adlandırdığı yeni katlanabilir telefonunu 2 Kasım tarihinde Çin'de gerçekleşecek lansmanla dünyaya tanıtılacak. İşte tüm detaylar...



Katlanabilen telefon pazarı gün geçtikçe genişlemeye devam ediyor. Markalar da yeni modellerini tanıtmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz sene P50 Pocket modelini piyasaya çıkaran Huawei, şimdi ise yeni katlanabilir telefonunu Pocket S'i satışa sunmaya hazırlanıyor. Yeni modelin tanıtımı gelecek ay Çin'de yapılacak olan lansmanla yapılacak.

Huawei Pocket S 2 Kasım’da görücüye çıkıyor!

Huawei, Pocket S olarak isimlendirdiği yeni katlanabilir telefonu 2 Kasım tarihinde Çin'de tanıtacak. Çinli üretici yeni katlanabilir akıllı telefonunu 6 farklı renkte satışa çıkaracak. Huawei, bu altı farklı rengini yayınladığı teaser videosunda  ‘Pocket’ kelimesinin harflerinin her birini farklı renklerle ifade ederek tanıttı. Yeni renklerin teaserdan anlaşıldığı kadarıyla siyah, pembe, mavi, sarı, beyaz ve yeşil olması bekleniyor.

Geçen sene piyasaya sürülen P50 Pocket, küçük boyutları ve katlanan kapaklı tasarımıyla Samsung’un Galaxy Z Flip serisine rakip olarak piyasa sunulmuştu. Genel anlamda Samsung’un modeline benzeyen P50 Pocket, kamera yuvası tasarımı ve kapakta bulunan ikincil ekranı ile de bu telefondan ayrışıyordu. 


Geri Dön