13 / 05 / 2024

Hükümetten milyonlarca emekliye zam müjdesi geldi: Tarih verildi! Emekli maaşları iyileştiriliyor! 

Hükümetten milyonlarca emekliye zam müjdesi geldi: Tarih verildi! Emekli maaşları iyileştiriliyor! 

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek zam açıklamasını yaptı. İşte emekli maaş zammı ile ilgili o gelişme...




AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, milyonlarca emeklinin merakla beklediği maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Binali Yıldırım'ın katıldığı bir televizyon programında emekli maaşına ilişkin yaptığı açıklama yüzleri güldürdü. 

Hükümetten milyonlarca emekliye zam müjdesi geldi: Tarih verildi! Emekli maaşları iyileştiriliyor! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Binali Yıldırım, söz konusu açıklamasına "AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümündeyiz. Perşembe günü Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde 22 kuruluş yıl dönümümü ihya edeceğiz. Açıkçası AK Parti Türk siyasi hayatında kuruluşunda 14 ay sonra tek başına iktidara gelmiş yegane bir partidir" ifadelerini kullanarak başladı. 

Yıldırım, Covid salgınının bütün ayarları bozduğuna vurgu yaparak, ""Enflasyonu bilmeyen ülkeler enflasyon ile yüzleştiler. Bizde de enflasyon hızla artmaya başladı. Çünkü dünyanın ihtiyacı olan miktarda üretim yapılamadı. İhtiyaçlarda bir azalma yok ama üretimde ciddi bir azalma yaşandı. Bir şeyin miktarı az olunca fiyatı arttı" dedi ve fiyat yükselişlerinin enflasyonu, enflasyonun da fiyat yükselişlerini körükleyerek geldiğini belirtti. 

Hedeflerinin enflasyonun yeniden kontrol edilebilir tek haneli oranlara düşürmek olduğunu dile getiren Yıldırım, "Ekonomi yönetimi bunun için çalışıyor ve işinin ehli insanlar. Orta Vadeli Plan var ve şekillendirdiler. Çalışma bitti ve eylülde açıklanacak" açıklamasında bulundu. Yıldırım, enflasyonun orta vadede kontrol altına alınacağını ve tek haneye düşeceğini vurguladı. 

Hükümetten milyonlarca emekliye zam müjdesi geldi: Tarih verildi! Emekli maaşları iyileştiriliyor! 

EMEKLİ MAAŞLARINDA CİDDİ BİR İYİLEŞTİRME OLACAK 

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaş zammı ile ilgili de konuştu. Milyonlarca emekli dört gözle maaşlarında yapılacak düzenlemeyi bekliyor. Toplu sözleşme ile memur maaşlarına yapılacak düzenleme emeklileri de heyecanlandırdı.  

Açıklamasında "Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak" ifadelerine yer veren Binali Yıldırım, çalışma ile ilgili tarihi de belirtti. Yıldırım, açıklamasında "Meclis açılır açılmaz emekli maaşı çalışması yapılacak" şeklinde konuştu. 

Geçtiğmiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan da emekli maaşlarıı ile ilgili konuştu. "Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil" dedi. 

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vade ne kadar olacak? Kimler kredi alabilir? 

Bakan resmen açıkladı! İstanbul depremi için özel birim oluşturulacak!


Geri Dön