09 / 05 / 2024

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...



ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE YER ALDI

Hulusi Horozoğlu, 2012 yılında yeniden HSBC Türkiye’ye katıldı. 2014 yılına kadar Küresel Sermaye ve Borç Finansmanı Grup Başkanlığı görevini yerine getirmiştir. Bununla beraber, 2014 - 2016 yılları arasında Küresel Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonda başarı ile çalışmalarına devam eden Hulusi Horozoğlu, 2016 - 2018 yılları arasında ise HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcılığı görevinin yürüttü. Hulusi Horozoğlu, öte yandan, 2017 - 2018 yılları arasında Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Müşteri Yönetimi Bölge Başkan Vekili olarak çalıştı. Hulusi Horozoğlu, 2018 yılı sonrası HSBC Dubai’de Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi, Bölge İş Geliştirme Başkanı olarak görev aldı.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

DOĞAN YATIRIM BANKASI’NA KATILDI

Hulusi Horozoğlu, 28 Eylül 2020 tarihi itibari ile Doğan Yatırım Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yürütüyor.

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Şinasettin Atalan kaç yılında doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?


Geri Dön