02 / 05 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 25 Mart 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 25 Mart 2023 hurda fiyat listesi 

Bakır fiyatları Çin talebindeki toparlanmanın etkisi ile yükselişe geçti. Bu artış hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Fiyatlar resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları hurda işi yana vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takio eedilliyor. Hurda fiyatlarına bu hafta 2 TL zam geldi ve bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Bakır fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın faizleri 25 baz puan artırmasından dolayı düşüşe geçerken, doların zayıflaması da düşüşü destekledi. 

Önemli bir referans olan üç aylık bakır kontratı, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonraki üç ayda keskin bir şekilde düştükten sonra yüzde 30 artışla ton başına 9.000 dolardan işlem görüyor.

Bakır fiyatları, yatırımcıların ABD Merkez Bankası'nın faizleri duraklatma beklentisine girmesiyle zayıflayan doların desteğiyle yükseldi ve piyasa arz ve talep görünümüne odaklandı.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır fiyatı, yüzde 0,3 artışla 8.917 dolar/tona yükseldi ve 15 Mart tarihinden bu yana rallisini genişletti.

Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 hurda fiyat listesi. 


Geri Dön