28 / 04 / 2024

Hürriyet Emlak 2017’de yüzde 50’nin üzerinde büyüdü!

Hürriyet Emlak 2017’de yüzde 50’nin üzerinde büyüdü!

Hürriyet Emlak, 2017 yılında ciro bazında yüzde 50’nin üzerinde büyüyerek emlak sektöründeki liderliğini korumaya devam ediyor. 




Hürriyet Emlak, 2017 yılında ciro bazında yüzde 50’nin üzerinde büyüyerek emlak sektöründeki liderliğini devam ettirdi.  Hürriyet Emlak’ın toplam trafiğinin büyüme oranı yüzde 30’a yaklaşırken, mobil uygulamada bu oran yüzde 97 olarak kaydedildi. 

 

Muhitini Tanı özelliği ile ev almak isteyenlere çevreyi daha iyi tanıma, 360 Derece Sanal Tur ile de ilanları evin içindeymiş gibi gezme fırsatları sunan Hürriyet Emlak, yüklenen fotoğrafların daha kaliteli olarak görünmesini sağlayacak altyapı geliştirmeleri de yaptı. Hürriyet Emlak’ta konut projeleri ve emlak yaşam sayfaları da yenilendi.

 

Mobil uygulamada ziyaretçi sayısı yüzde 97 arttı
Hürriyet Emlak, 2017 yılını ciro bazında yüzde 50 büyüme ile kapattı. Hürriyet Emlak’ın toplam trafiği bir yılda yüzde 28 artarken, mobil uygulamada bu oran yüzde 97 oldu. Hürriyet Emlak’a kayıtlı emlak ofislerinin telefonları yüzde 33 daha fazla çaldı. Emlak sektörünün lider* platformu Hürriyet Emlak, yaklaşık 1 milyon ilan ile bireysel kullanıcılara ve kurumsal iş ortaklarına yüksek kalitede hizmet vererek emin adımlarla ilerliyor.


Geri Dön