28 / 04 / 2024

Hürriyet Emlak’tan enflasyonla mücadeleye destek!

Hürriyet Emlak’tan enflasyonla mücadeleye destek!

Hürriyet Emlak, sektörün ilerlemesi adına projeler geliştiriyor. Emlak sektörüne destek olmaya devam eden Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıkladı.



Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı amaç edinen Hürriyet Emlak, konut sektörüne verdiği desteği sürmeye devam edecek.

Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıkladı. Bu kapsamda  11 Ekim tarihi itibariyle emlak ofislerine üyelik yenileme ve yeni üyeliklerde geçerli tüm paketlerde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunuyor.

Hürriyet Emlak Satış Direktörü Çağrı Bozay, yeni üye olacak veya üyeliğini yenileyecek emlak ofislerine, tüm üyelik paketlerinde yüzde 10’dan başlayan indirim imkanı sunan kampanya ile ilgili konuştu. 

Bozay, “Türk emlak sektörü dünyada özellikle işlem hacmi açısından bakıldığında üst sıralarda yer almakta ve birçok ülkeyi geride bırakacak bir potansiyele sahip. Emlak yatırımı yıllardır hiçbir değişimden etkilenmeden en çok kazanç elde edilen yatırım türlerinden biri oldu ve Türkiye’de emlak, hâlâ en kârlı yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor” açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön