13 / 05 / 2024

enflasyon desteği veren firmalar

enflasyon desteği veren firmalar

Hürriyet Emlak, sektörün ilerlemesi adına projeler geliştiriyor. Emlak sektörüne destek olmaya devam eden Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıkladı.

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Kira veren memurlar bu habere çok sevinecek! Bu desteği kaçırmayın

Kira yardımı, belirli koşulları oluşturan memurlara sunulacak ve aylık 4.500 TL'ye kadar kira desteği yapılacaktır. Memurların maddi ağırlığını hafifletmeyi ve konut masraflarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedefleyen bu program, memurlara önemli bir katkı sunmaktadır. 

Asgari ücret desteği kimlere verilecek? Asgari ücret desteği ne kadar oldu? Asgari ücret desteği nasıl alınır?

Asgari ücrete 2023 yılı için zam yapıldı. Asgari ücret işveren desteğinde yeni tutarlar açıklandı. İşte detaylar!

Enflasyona yenilmeyin enflasyon desteği alın! Anında 2.510 TL ödemeye kavuşun! İşte detaylar!

Enflasyon artışı vatandaşın belini büküyor. İhtiyaç sahibi pek çok kişiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz desteği veriliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

EYT düzenlemesinde şok! İşveren ve çalışan hakları neler? İstifa, kıdem tazminatı ve prim desteği... Hemen bakın!

EYT'den faydalanmak isteyen vatandaşların ve işverenlerin akıllarında birçok soru var. İstifa, kıdem tazminatı ve prim desteği... Peş peşe açıklandı. İşte EYT ile ilgili merakla araştırılan o soruların yanıtları...

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Başvurana doğal gaz desteği verilecek! Siz de başvurun sizin de faturanız ödensin! Elinizi çabuk tutun

Artan enflasyon rakamları her geçen gün faturalara da yansımaya devam ediyor. Hükümet ise bu konu ile alakalı olarak hanelere doğal gaz desteği verilmesinden yana. Doğal gaz desteği paket ile ilgili detaylar ise belli olmaya başladı. İşte detaylar…

Konut desteği projesi gayrimenkul sektörüne nasıl yansıyacak?

Hükümetin konut hesabı uygulaması çalışmalarında son aşamaya gelindi. Gayrimenkul sektöründe hizmet veren uzmanlar konut desteği uygulamasını değerlendirdi.

Kentsel dönüşüm faiz desteği veren bankalar!

Kentsel dönüşüm sürecinde alınan kentsel dönüşüm faiz desteği devletin verdiği finansal destekler arasında yer alıyor. Peki, faiz desteği nereden alınır? İşte, kentsel dönüşüm faiz desteği veren bankalar!

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Kentsel dönüşümde kredi desteği nasıl alınacak?

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puanlık faiz desteği verilecek. Doğal afet sonucu ev ya da iş yeri hasar gören ya da yıkılan vatandaş, kullandığı kredi için de faiz desteğinden yararlanabilecek.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

enflasyon desteği veren firmalar Haberi

enflasyon desteği veren firmalar

Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı amaç edinen Hürriyet Emlak, konut sektörüne verdiği desteği sürmeye devam edecek.

Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıkladı. Bu kapsamda  11 Ekim tarihi itibariyle emlak ofislerine üyelik yenileme ve yeni üyeliklerde geçerli tüm paketlerde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunuyor.

Hürriyet Emlak Satış Direktörü Çağrı Bozay, yeni üye olacak veya üyeliğini yenileyecek emlak ofislerine, tüm üyelik paketlerinde yüzde 10’dan başlayan indirim imkanı sunan kampanya ile ilgili konuştu. 

Bozay, “Türk emlak sektörü dünyada özellikle işlem hacmi açısından bakıldığında üst sıralarda yer almakta ve birçok ülkeyi geride bırakacak bir potansiyele sahip. Emlak yatırımı yıllardır hiçbir değişimden etkilenmeden en çok kazanç elde edilen yatırım türlerinden biri oldu ve Türkiye’de emlak, hâlâ en kârlı yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor” açıklamasında...