19 / 05 / 2024

Hürsoy City 3'te teslimler başladı!

Hürsoy City 3'te teslimler başladı!

Hürsoy İnşaat’ın yapmış olduğu 48 dairelik Hürsoy City-3’ün teslimi yapıldı. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü dairelere, birkaç güne kadar taşınmalar da başlayacak..



Kartepe Uzunçiftlik’i bilenler bilir, inşaat dendiğinde akla ilk gelen Hürsoy İnşaat olur. Bölgede çok sayıda konut yapan Hürsoy İnşaat’ın son projesi de Hürsoy City. Toplam üç etap, 92 daireden oluşuyor. Projenin ilk etabı olan Hürsoy City-3’ün teslimi yapıldı ve birkaç güne kadar da taşınmalar başlayacak. Projeyi yakından görmek için Hürsoy İnşaat’ı ziyaret ettik. Bize projeyi Hürsoy İnşaat’ın sahibi Hamit Yalçınkaya ve kardeşi inşaat mühendisi Metin Yalçınkaya eşlik etti.

 

48 DAİREDEN OLUŞUYOR

Hürsoy City-3 toplam 5 blok 48 daireden oluşuyor. Tamamen bitmiş, yakında dairelere taşınmaya da başlanıyor. Bitmiş blokları tek tek gezdiren inşaat sahibi Hamit Yalçınkaya’nın mutluluğu gözlerinden okunabiliyordu. Özenle hazırlanmış dairelerde tüm ayrıntılar düşünülmüş. Daire sahiplerinin sadece eşyalarını alıp yerleşmeleri kalıyor. Zaten 48 daireden oluşan Hürsoy City-3’te tüm daireler de satılmış.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Hürsoy City-3’ü gezerken dikkatimizi çeken bir başka özellik tüm peyzaj çalışmasının tamamlanmış olması oldu. Zaten yüzde 60’ı yeşil alan olan sitede oturuma geçmeden yeşillendirme yapılıp bitirilmiş olması Hürsoy İnşaat’ın ne kadar özen gösterdiğinin bir göstergesi. Gerçekten tam anlamıyla yapılmış, bitirilmiş ve teslim edilmiş. Yeşiliyle, mimarisiyle ve kalitesiyle Hürsoy City-3 göz kamaştırdı. Bunu da hak ettiğini düşünüyorum.

 


 

2 ETAP TEMMUZDA

Yaklaşık 2 saate yakın Hürsoy İnşaat’ta kaldık. Teslim edilen etabın yanında bulunan 2. ve 3. etaplarının da çalışma yoğun bir şekilde devam ediyordu. Bu iki etapta da yaklaşık 44 daire mevcut. Bunların da çoğu satılmış durumda ve teslim tarihleri de Temmuz gibi belirlenmiş. Hamit Yalçınkaya diğer 2 etabın daha kısa sürede bitmesi içinde elinden geleni yaptığını da belirtti. Belli mi olur teslim tarihini sürpriz yapıp temmuzdan daha erkene de alabilir.

 

YENİ PROJELER VAR

Hürsoy İnşaat belli bir konsepte bölgede daire yapıyor. Yaptığımız sohbette Hürsoy İnşaat olarak yeni proje geliştirmekte olduklarını ve çok farklı bölgede ve farklı konsepte proje yapacaklarını ifade ettiler. Mesela, “Bu seferki proje Lüks konut olacak” dedi. Hürsoy İnşaat’ın patronu Hamit Yalçınkaya’nın bu konuda çok titiz davrandığı belli ama yine de ‘kesinlikle lüks konut’ diyor. Bölge belli, proje belli sadece zaman gerektiğini ifade ediyor.

 

YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜRLER

Hürsoy İnşaat sahibi Hamit Yalçınkaya’yı ziyaretimizde çok değerli bilgiler aldık. Bizlere de çok samimi davrandı. Gerek bitmiş projesini, gerekse yeni projeleri konusunda verdiği içten cevapları bizi çok memnun etti. Sektörde hala böyle değerli insanların olması bizleri ayrıca memnun etti. Hürsoy İnşa


Bizim Kocaeli


Geri Dön