07 / 07 / 2024

Hürsoy City 3 teslim

Hürsoy City 3 teslim

Hürsoy İnşaat’ın yapmış olduğu 48 dairelik Hürsoy City-3’ün teslimi yapıldı. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü dairelere, birkaç güne kadar taşınmalar da başlayacak..

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

Adil Karaismailoğlu: Hızlı trende 3 bin kilometreye çıkacağız!

Türk Demiryolu Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Hızlı trende 3 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Harem-i Hümayun'un 3 bölümünde restorasyon çalışmaları tamamlandı! 

Topkapı Sarayı'nın Harem-i Hümayun bölümünde bulunan Valide Taşlığı, Ocaklı Sofa ve Çeşmeli Sofa, 6 yıldır süren restorasyon çalışmalarının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine tekrar açıldı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde 7 kilometre ray döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin rekor hızlas üren 3. Etap Raylı Sistem Projesi, Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün inceleme konusu oldu. 

Gürsoy Grup 3. Havalimanı'nın AVM'sine talip!

Gürsoy Grup yeni oulet AVM projesinden bahsetti. Proje, İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşa edilecek.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanını vaktinde açacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Keskin: "İstanbul Yeni Havalimanı şu anda vaat edilen takvim içerisinde çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yok. İnşallah vaktinde İstanbulumuza, Türkiyemize ve bütün havacılık camiasına bu havalimanını kavuşturacağız" dedi.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanı yolcu dostu olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, hazırlık çalışmaları çerçevesinde kapılarını havayollarına açmaya başladı. HaberTürk gazetesi yazarı Güntay Şimşek 3. Havalimanının yolculara sağlayacağı imkan ve olanakları yazdı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul trafiğini yüzde 20 rahatlattı!

Vatan Gazetesi muhabiri Burak Kara Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Gürsoy ile 3’üncü Köprü’nün İstanbul trafiğine katkısını konuştu. İşte o haber...

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

TOKİ'den Mamak'a 1.825 yeni konut!

TOKİ Ankara ili, Mamak ilçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesine 3. ve 4. etaplara toplamda 1825 adet konut ihalesi 26 Ekim ve 27 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Hürsoy City 3 teslim Haberi

Hürsoy City 3 teslim

Kartepe Uzunçiftlik’i bilenler bilir, inşaat dendiğinde akla ilk gelen Hürsoy İnşaat olur. Bölgede çok sayıda konut yapan Hürsoy İnşaat’ın son projesi de Hürsoy City. Toplam üç etap, 92 daireden oluşuyor. Projenin ilk etabı olan Hürsoy City-3’ün teslimi yapıldı ve birkaç güne kadar da taşınmalar başlayacak. Projeyi yakından görmek için Hürsoy İnşaat’ı ziyaret ettik. Bize projeyi Hürsoy İnşaat’ın sahibi Hamit Yalçınkaya ve kardeşi inşaat mühendisi Metin Yalçınkaya eşlik etti.

48 DAİREDEN OLUŞUYOR

Hürsoy City-3 toplam 5 blok 48 daireden oluşuyor. Tamamen bitmiş, yakında dairelere taşınmaya da başlanıyor. Bitmiş blokları tek tek gezdiren inşaat sahibi Hamit Yalçınkaya’nın mutluluğu gözlerinden okunabiliyordu. Özenle hazırlanmış dairelerde tüm ayrıntılar düşünülmüş. Daire sahiplerinin sadece eşyalarını alıp yerleşmeleri kalıyor. Zaten 48 daireden oluşan Hürsoy City-3’te tüm daireler de satılmış.

ÇEVRE...