04 / 05 / 2024

Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatını inceledi!

Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatını inceledi!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi. Coş, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) yapılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2015 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını bildirdi...




Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan ilçesinde yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesini inceledi, emniyete kazandırılan yeni hizmet araçlarının teslim törenine katıldı.  Adana  Valisi Hüseyin Avni Coş,  TOKİ  tarafından Ceyhan ilçesinde yapılan 250 yataklı devlet hastanesinde inceleme yaptı. Kaymakam Gürbüz Karakuş ile Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün de hazır bulunduğu inceleme gezisinde yetkililerden bilgi alan Vali Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2015 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını ve yapımı hızla devam eden inşaatın tamamlanmasıyla birlikte, ilçede önemli bir sağlık atılımının gerçekleştirileceğini söyledi. 

Vali Coş, Adana'nm sahip olduğu ve devam eden yatırımlar, mevcut kamu ve özel hastaneler, sağlık personeli ve uzman ekipleriyle, sağlık hizmetleri konusunda çok önemli bir konumda olduğuna dikkat çekerek, "Ceyhan ilçemizde yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesinin faaliyete geçmesiyle birlikte, Ceyhanlı vatandaşlarımıza yönelik sağlık hizmetlerinde önemli bir ivme kaydedilecek. Hükümetimizin ilgi ve destekleriyle Adana kararlılıkla gerçekleştirilen sağlık hizmetleri yatırımlarıyla bölgemizin ve Ortadoğu ülkelerinin sağlık üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" şeklinde konuştu. 



Sabah Güney




Geri Dön