28 / 04 / 2024

Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi. Coş, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) yapılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2015 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını bildirdi...




Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan ilçesinde yapımı devam eden 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesinde incelemede bulundu. Vali Coş, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Ceyhan Belediye Başka nı Alemdar Öztürk'ün de hazır bulunduğu gezide, yetkililerden bilgi aldı. Coş, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) yapılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2015 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını, tesisin tamamlanmasıyla birlikte, ilçede önemli bir sağlık atılımının gerçekleştirileceğini söyledi. 

Vali Coş, Adana'nın sahip olduğu ve devam eden yatırımlar. mevcut kamu ve özel hastaneler, sağlık personeli ve uzman ekipler iyle, sağlık hizmetleri konusunda önemli bir konumda olduğuna dikkat çekerek "Ceyhan ilçemizde yapunı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinin faaliyete geçmesiyle birlikte, Ceyhanlr vatandaşları miza yönelik sağlık hizmetlerinde önemli bir ivme kaydedilecek.  Adana  genelinde ve ilçelerimizde yapılan sağlık hizmetlerinin devam ediyor olması, vatandaşlarımıza şifa dağıtmak adına bizleri sevindiriyor. Hükümetimizin ilgi ve destekleriyle Adana ilimiz, sağlık hizmetleri yatırımlarıyla bölgemizin ve Ortadoğu ülkelerinin sağlık ussu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi. 


Hürriyet Çukurova Gap


Geri Dön