30 / 04 / 2024

Hüseyin Avni Coş yapımı devam eden Ceyhan Devlet Hastanesi'nde incelemede bulundu!

Hüseyin Avni Coş yapımı devam eden Ceyhan Devlet Hastanesi'nde incelemede bulundu!

Vali Hüseyin Avni Coş, Ceyhan İlçesi'nde yapımı devam eden 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesi' nde incelemede bulundu. Ceyhan Devlet Hastanesi' nin 2015 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor...



Vali Hüseyin Avni Coş, Ceyhan İlçesi'nde yapımı devam eden 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesi'nde incelemede bulundu. Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş ile Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ünde hazır bulunduğu inceleme gezisinde, yetkililerden bilgi alan Vali Hüseyin Avni Coş, inceleme gezisinin ardından yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) yapılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2015 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını ve yapımı hızla devam eden inşaatın tamamlanmasıyla birlikte, Ceyhan İlçesi'nde önemli bir sağlık atılımının gerçekleştirileceğini söyledi. 


Vali Coş, Adana'nın sahip olduğu ve devam eden yatırımlar, mevcut kamu ve özel hastaneler, sağlık personeli ve uzman ekipleriyle, sağlık hizmetleri konusunda çok önemli bir konumda olduğuna dikkat çekerek; "Ceyhan İlçemizde yapımı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte, Ceyhanlı vatandaşlarımıza yönelik sağlık hizmetlerinde önemli bir ivme kaydedilecek.  Adana  genelinde ve İlçelerimizde yapılan sağlık hizmetlerinin devam ediyor olması, vatandaşlarımıza şifa dağıtmak adına bizleri sevindiriyor. 


Hükümetimizin ilgi ve destekleriyle Adana İlimiz, kararlılıkla gerçekleştirilen sağlık hizmetleri yatırımlarıyla bölgemizin ve Ortadoğu ülkelerinin sağlık üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" şeklinde konuştu. 



Adana Beş Ocak 


Geri Dön