30 / 04 / 2024

Hyundai İ20 N'de çılgın fiyat! Hyundai İ20 N nisan ayı fiyatı belli oldu!

Hyundai İ20 N'de çılgın fiyat! Hyundai İ20 N nisan ayı fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin en çok sevilen otomobil markalarından biri olan Hyundai, nisan ayı kapsamında İ20 N'e zam yaptı! Peki, İ20 N'nin yeni fiyatı ne adar oldu? Özellikleri neler? 11 Nisan 2023 fiyat listesi...



Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Hyundai, İ20 N modeliyle otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Hyundai, büyük ses getiren İ20 N modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

PERFORMANSI TAMAMLAYAN İÇ TASARIM

Bu otomobilin iç tasarımı, dinamik sürüş tecrübesini tamamlayan bir alan sağlarken, bu kusursuz tecrübe, iç tasarımda, entegre koltuk başlığının olduğu özel N spor koltuklar, N direksiyon, N vites topuzu ve sportif N metal pedallar gibi N serisinin olduğu otomobillere has parçalarla destekleniyor.

 Hyundai İ20 N de çılgın fiyat! Hyundai İ20 N nisan ayı fiyatı belli oldu!

ŞAMPİYONLARA YAKIŞAN PERFORMANS ŞİMDİ SOKAKLARDA

Gücünü i20 WRC modelinin şampiyon genetiğinden alan bu otomobil, motor sporlarından türetilen yarış pisti özelliklerini günlük sürüşe taşırken, hafif gövdesi ve gelişmiş dayanıklılığıyla sunduğu kuvvetli ve çevik sürüş tecrübesi ile birlikte i20 N, motor sporlarının heyecanını istediğiniz zaman size yaşatmak için hazır halde bekler.

Peki, Hyundai İ20 N kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön