03 / 05 / 2024

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tüm dünyanın merakla beklediği OnePlus Pad modelinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Amiral gemisi ürün özellikleri ile adeta meraklılarını büyülerken asıl merak edilen ise fiyatı oldu. İşte tabletinizin ekranını yansıtma özelliği de getirilen cihazın fiyatı.



ONE PLUS PAD'İN ÖZELLİKLERİ

Hızlı ve Sorunsuz deneyim, her OnePlus cihazını birbirine bağlar. OnePlus Pad, mobil deneyiminizi kusursuz verimlilik, sürükleyici eğlence ve konforlu tasarımla bir üst düzeye taşır. Eşit Olmadan Pürüzsüz bir dijital yaşama hoş geldiniz.

Hafif ağır siklet

Şık, ultra taşınabilir form faktörü tamamen konforla ilgilidir. Yalnızca 6,54 mm inceliğinde ve yalnızca 552 gr ağırlığındadır.

İçten dışa pürüzsüz

CNC alüminyum yekpare gövde ve 2.5D kavisli cam, daha fazla konfor için sorunsuz bir şekilde pürüzsüzdür. Daha da sorunsuz bir iş akışına geçmek için OnePlus Stylo'yu eşleştirin.

Mükemmel Ekran

Dünyanın 7:5 oranlı ekrana sahip ilk tabletine hoş geldiniz. Biz buna ReadFit diyoruz. Dokunma rahatlığını en üst düzeye çıkarırken daha iyi bir görüş için daha kare bir ekran sergiliyor.

 Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen OnePlus Pad fiyatı belli oldu

7:5 oranı sayesinde 11,61 inç¹ ekran mükemmel bir görüntüye sahiptir. Standart bir oran kullanarak 12 inç ekranla neredeyse aynı alanı görüntüleyebilir. Kitap benzeri deneyim, tüm gün kullanım için okunabilirliği ve dokunma rahatlığını en üst düzeye çıkarır.

%88 gibi muazzam bir ekran-gövde oranı² ve 6,7 mm'lik süper ince çerçeveler, sürükleyici izleme deneyiminizi en üst düzeye çıkarır.

Sesinizi Süper Boyutlandırın

Omnibearing Sound Field teknolojisiyle tanışın. OnePlus'a özel ve dört güçlü hoparlörle güçlendirilmiş, her yönde gelişmiş ses kalitesini ve optimum sesi deneyimleyin.

Görmek. Duymak. Yeniden hayal edin.

Dolby ile ortaklığımız birinci sınıf bir eğlence deneyimi sunuyor. Dolby Vision HDR görüntüleme, ultra canlı görüntü kalitesi ve çarpıcı renklerle izleme deneyiminizi yükseltir. Dolby Atmos tarafından desteklenen her sahne sinematik, daha doğal akustik ile doludur.

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu


Geri Dön