07 / 05 / 2024

Hyundai Tucson 15 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Hyundai Tucson 15 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Son dönemde oldukça ilgi gören Hyundai Tucson, fiyatları merak ediliyor. İşte aracın güncel fiyat listesi!



Döviz kurundaki dalgalanmalardan en çok etkilenen sektörlerin başında otomotiv sektörü geliyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatları oldukça artmış durumda. Devlet de bu yükselişe dur diyebilmek için çeşitli önlemler alıyor. Son olarak getirilen 6 ay yada 6 bin km kısıtlaması fiyatların yükselişini bir nebze de olsa durdurmuş gibi gözüküyor.

Hyundai Tucson da son dönemin gözde araçları arasına girmeyi başardı. Otomobil, Türkiye'de de oldukça tutuldu. Aslında C-Sınıfı SUV modeli olan Hyundai Tucson, sınıfında çok önemli rakiplerle karşı karşıya. Volkswagen Tiguan, Peugeot 3008 gibi modellerle sıkı bir rekabet içerisinde olan Tucson, yeni kasası ile rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başardı. 

Türkiye topraklarında sık sık rastladığımız aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesine bakıldığında tercih sebebi de  daha net şekilde anlaşılıyor.

Zira Tucson, sınıfındaki diğer rakiplerine oranla daha uygun fiyatlardan satışa sunuluyor. Hem şık tasarım yapısı hem de premium hissettiren iç dizaynı ile tüketicileri kendisine çekmeyi başaran model, fiyat avantajıyla da ön plana çıkıyor.

Fakat Hyundai Tucson kampanyalı fiyat listesinden yararlanmak için süre oldukça kısıtlı. Yakın zamanda fiyatların zamlanacağı öngörülüyor.

Hyundai Tucson giriş seviyesinde 1.6 litrelik benzinli motorla satışa sunuluyor. Tam 180 beygirlik güç üreten bu motorda, tam otomatik şanzıman bulunuyor. Comfort olarak geçen bu paketin fiyatı ise şu anda Türkiye'de 870.000 Türk Lirası. 


Geri Dön