06 / 05 / 2024

Hyundai, Tucson modelinde dev kampanyayı açıkladı! İşte fiyat listesi...

Hyundai, Tucson modelinde dev kampanyayı açıkladı! İşte fiyat listesi...

Hyundai, Tucson modeli için şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Peki Hyundai'den otomobil sahibi olmak isteyenler Tucson modeli için en az ne kadar ödemeli? Hyundai Tucson şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...



Fiyatların  döviz kuru nedeni ile yükselmesine rağmen Hyundai her bütçeye uygun otomobil fiyatlarını belirledi ve şubat ayına özel bazı modellerinde kampanya başlattı. Otomobil pazarlarındaki fiyat etiketleri zirveyi görürken Hyundai bu kampanya haberi ile gündeme bomba gibi düştü.

Sınıfında fark yaratan konfor ve güvenlik özellikleriyle Tucson, sınıfına yeni standartlar getiriyor. Tucson, yenilikçi spor SUV tarzı, ferah ve geniş iç mekanı, yeni gelişmiş güvenliği ve konfor özellikleriyle sınıfının en iddialı aracı olmayı hedefliyor.

Hyundai, Tucson modelinde dev kampanyayı açıkladı! İşte fiyat listesi...

Benzinli ve dizel motor seçenekleri ile sunulan yeni Tucson’un yüksek teknolojili kokpitinde sadece tek bir dokunuşla 7 ileri çift kavramalı otomatik vitesi kontrol edebileceğiniz Elektronik vites paneli de var.

Otomobil, 10.25 inçlik siperliksiz dijital gösterge bilgi ekranına, ön çarpışma önleme asistanına, çevre görüş sistemine, kör nokta çarpışma önleme asistanına, manuel havalandırma sistemine, ön koltuk soğutma sistemine, ısıtmalı arka koltuklara, kablosuz şarj sistemine, hıza duyarlı ve yağmur sensörlü sileceklere sahip.

Peki Hyundai, Tucson'un fiyat listesi nasıl? Cevabı haberimizde...


 


Geri Dön