21 / 05 / 2024

Hyundai'den dev kampanya! Kaçıran başını taşlara vurur: İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hyundai'den dev kampanya! Kaçıran başını taşlara vurur: İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hyundai, araç almanın oldukça zor olduğu bugünlerde en çok satan modeli olan i20'de ciddi bir indirim yaptı. Sıfır araç alacaklar bu fırsatı kaçırmayın. İşte ayrıntılar...



GÜNEY KORELİ DEV MARKADAN İNDİRİM MÜJDESİ GELDİ
Otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Vatandaşlar sıfır otomobillere gelecek olan indirim bekliyor ancak uzmanlar her hangi bir indirimin olmayacağını söyledi. Hal böyle olunca araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi dev markalar tarafından yapılan indirimleri araştırmaya başladı. Türkiye otomobil piyasasında önemli bir paya sahip olan Koreli otomotiv üreticisi Hyundai 4 aydır zam yapmıyor. Üstüne en çok sattığı modeli olan İ20'de dev indirim kampanyasını duyurdu.

İKİNCİ EL FİYATINA SIFIR ARAÇ SAHİBİ OLUN
Hyundai müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Müşterilerine özel yapılan duyuruda Hyundai i20 modellerinde 7.000 TL indirim veya 50.000 TL'ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı sundu. Yılın en büyük kampanyası. İkinci el fiyatına sıfır araç sahibi olun.

KAMPANYANIN AYRINTILARI
Hyundai tarafından yapılan indirim kampanyasının detayları belli oldu. Müşterilerine özel yapılan kampanyada şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya 30.11.2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 50.000 TL'ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında geçerlidir. %0,99 faiz oranlı kredi kampanyası, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir. Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %10’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. 50.000 TL'ye kadar 12 ay % 0,99 faizli kredilerde eşit taksitli örnek vadeler için bireysel amaçlı kullanımlarda bahsi geçen taşıt kredisinin aylık ve yıllık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %1,26 ve %16,27 olmaktadır. Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Geri Dön