04 / 05 / 2024

IAKI Otel, haziran ve temmuz ayında yüzde 100'lük doluluk oranına ulaştı!

IAKI Otel, haziran ve temmuz ayında yüzde 100'lük doluluk oranına ulaştı!

Gheorghe Hagi, yeşil sahalardan sonra turizm sektöründe de yıldızını parlatıyor. IAKI adlı dört yıldızlı otelde yaz dönemini hareketli geçiren Rumen futbol adamı, odaların doluluk oranında yakaladığı rakamlar ile kasasını da doldurdu.




Romanya'nın başkenti Bükreş'in merkezinde dört yıldızlı 122 oda ve 244 yatak bulanan IAKI Otel, haziran ve temmuz döneminde yüzde 100'lük doluluk oranına ulaştı. 


 Futbolculuk yaşantısında Romanya ve Galatasaray için bir simge haline gelen Gheorghe Hagi, yeşil sahalardan sonra turizm sektöründe de yıldızını parlatıyor. Daha önce futbolda altyapı işlerine giren Rumen efsane, pek fazla başarılı olamamış ve kârdan çok zarar etmişti. Hatta eski takım arkadaşı ve kayınbiraderi Popescu da Hagi'yi eleştirmiş, futbolda altyapı işine girişerek akademi kurmasını zarar olarak değerlendirmişti. 


Futboldan kazandıklarını kullanmak isteyen Hagi de turizm sektörüne girişerek, yeni bir mecraya atıldı. 

Kasasını doldurdu IAKI adlı dört yıldızlı otelde yaz dönemini hareketli geçiren Rumen futbol adamı, odaların doluluk oranında yakaladığı rakamlar ile kasasını da doldurdu. Sadece haziran, temmuz ve ağustos ayında 1.6 milyon euro kâr elde eden Hagi, ağustos aymda en iyi dönemini geçiriyor. 


Sözcü


Geri Dön