Kent Haberleri

İBB açıkladı! 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na 4 gün kaldı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olduğu için toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Her yıl resmi tatillerde olduğu gibi bu sene de toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak konusu oluyor. "30 Ağustos toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşıma metro, metrobüs, Marmaray, vapur, tramvay, otobüs bedava mı" sorularının yanıtı araştırılıyor. İstanbul'daki toplu taşımalara ilişkin İBB'den açıklama geldiği kaydedildi.

dunya.com'da yer alan habere göre;30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kaldı. Her sene resmi tatillerde olduğu gibi bu sen de toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Bu süreçte, 30 Ağustos Zafer Bayramı toplu taşıma ücretsiz mi? İşte İBB'den 30 Ağustos Zafer Bayramı için toplu taşıma düzenlemesi nasıl olacak?

İstanbul'da 30 Ağustos'ta toplu taşıma ücretsiz mi?

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu ulaşım hizmeti ücretsiz verilecek. İBB'den yapılan açıklama kapsamında, 30 Ağustos'ta, kentteki İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil otobüs, metrobüs, tramvay, metro ve vapur gibi toplu ulaşım araçlarının 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sağlayacağı belirtildi.

Yapılan açıklama doğrultusunda, ücretsiz yolculuktan kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerinin faydalanacağı kaydedildi. İstanbulluların resmi gün ile milli ve dini bayramlarda toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi için İBB Meclisinin aldığı karar doğrultusunda, 2019 yılından itibaren bu uygulamanın sürdüğü bildirildi.

İBB duyurdu! İşsizlere ücretsiz toplu taşıma desteği başladı...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bayramda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz hizmet verecek?

İBB açıkladı! İstanbul'da bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi?

Pazar günü LGS'ye girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...