29 / 04 / 2024

İBB'den metro seferlerinde değişiklik: Yenikapı etkinlikleri nedeniyle saatler uzatıldı!

İBB'den metro seferlerinde değişiklik: Yenikapı etkinlikleri nedeniyle saatler uzatıldı!

Metro İstanbul, İstanbul metrosunu kullanan milyonlarca vatandaşı etkileyecek olan yeni sefer düzenlemesini duyurdu. Açıklamada, değiştirilen metro seferlerinin tarihleri de belirtildi. İşte, İstanbul metrosunun güncellenmiş tarifesi...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştirak şirketi Metro İstanbul, 21 Temmuz-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler nedeniyle metro seferlerinde değişiklik yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, etkinliklerin Yenikapı Meydanı'nda düzenleneceği ve seferlerin bu süre boyunca uzatılacağı belirtildi.

İBB den metro seferlerinde değişiklik: Yenikapı etkinlikleri nedeniyle saatler uzatıldı!

İstanbul metrosunu kullanan milyonlarca vatandaşı etkileyecek bu düzenlemeyle birlikte, Yenikapı'da yapılacak olan etkinlikler nedeniyle metro sefer saatleri değiştirilecektir. Metro İstanbul'un yaptığı açıklamaya göre, 21 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarında seferler gece 01.00'e kadar devam edecektir.


Geri Dön