29 / 04 / 2024

Iconova, 3 birincilik ödülü aldı!

 Iconova, 3 birincilik ödülü aldı!

Gaziantep'te inşa edilen konut projesi Iconova, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin Avrupa ayağında, 3 birincilik ödülü birden almaya hak kazandı. Böylece Gaziantep'e konutta ilk uluslararası ödül de gelmiş oldu.




EN İYİ YÜKSEK KAT 

Gaziantep'in konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin  'En iyi yüksek katlı mimari konut projesi' kategorisinde Türkiye ve Avrupa birinciliği, 'En iyi konut Geliştirme Projesi' kategorisinde de Türkiye birinciliğini aldı.


GAZİANTEP'E İLK ÖDÜL!

Avrupa'nın en önemli projelerinin katıldığı yarışmada  ICONOVA,  'En iyi yüksek katlı mimari konut projesi' ve  'En iyi konut Geliştirme Projesi' kategorilerinde  1 Avrupa, 2 Türkiye birinciliği olmak üzere  toplam 3 birincilik ödülünün sahibi oldu. Böylece Gaziantep gayrimenkul sektöründe ilk uluslararası ödülünü de kazanmış oldu.


KONFOR ÖN PLANDA   

Her geçen gün gelişen ve Türkiye'ye  örnek olan Gaziantep'in algısını bir basamak daha yükseltmeyi hedefleyen ICONOVA, mimari tasarımından, inşaat uygulama   süreçlerine kadar benzersiz bir  gayrimenkul projesi. Sakinlerinin, konforu, rahatlığı ve güvenliği için her detayın düşünüldüğü ICONOVA bambaşka bir Gaziantep vaat ediyor.


Posta


Geri Dön